![]() |
| | #1863 (permalink) | ||
|
Baieti..as vrea sa stiu daca are rost sa imi bag sistemul de operare windows vista pe calcul meu(nu mai scriu aici specificatiile...imi puteti vedea sistemu dand view profile).Trebuie mentionat ca ma joc destul de des strategii mai noi gen AOE 3 ..rise of legends si din altele cu cerinte de sistem asemanatoare..ar mai fi si titan quest (H&S)M'am uitat pe net din curiozitate si drivere sunt pentru componentele mele in mare. acestea fiind spuse..are rost sa imi bag Vista?
__________________ doamne, cat de prosti sunt unii romani... | |||
|
| | #1866 (permalink) | ||
| Quote:
mersi..cred k o sa incerc curand
__________________ doamne, cat de prosti sunt unii romani... | |||
|
| | #1869 (permalink) | ||
|
am pus si eu Vista, devenisem prea curios. se misca foarte ok, n-am deocamdata probleme cu nimic. ...dar arata ca dracu. cel putin controalele ferestrelor sunt cele mai urate din cele intalnite pana acum intr-un OS. marginea ferestrelor e prea lata intr-un mod inutil si are un shadow cam brutal. glow-ul alb din jurul titlului ferestrelor e o solutie de programator, nu de designer. Flip3D-ul e departe de functionalitatea si look-ul Expose-ului din OS X. pur si simplu nu ai o privire de ansamblu asupra tuturor ferestrelor deschise. in afara de transparenta blury a marginilor ferestrelor nu vad nici o chestie mai deosebita la Aero. speram in niste animatii mai spectaculoase, o customizare mai avansata, scheme de culori & shit. poate nu le-am gasit eu... revin .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #1870 (permalink) | ||
|
Dap, din punct de vedere estetic este putin cam din topor grafica. Dar se putea si mai rau, uitandu-ma pe threadul cu "Desktops and Wallpapers" am vazut chestii mult mai oribile. Din pacate asta va fi intotdeauna rezultatul designului "impaca-i pe toti".
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #1871 (permalink) | ||
|
poti schimba culorile. partea proasta e ca merge doar cu aero activat, iar pe mine transparenta si aero in sine ma cam enerveaza putin. sunt de acord cu faza legata de aero, e cel putin o gluma proasta, compiz in primele versiuni in linux arata mai bine de atat, ce sa mai zic de stadiul actual compiz fusion. Last edited by AFX; 05-09-2008 at 21:14.. | |||
|
| | #1873 (permalink) | ||
|
la prima vedere cam asa e, iti da senzatia ca "daca se poate, de ce sa nu implementam", insa am gasit utilizabile diverse chestii precum fire brush, in loc sa intru in gimp sa prelucrez un screenshot de genul acela in care dai indicatii cu sageti etc, pun fire brushu si "scriu" direct pe desktop ideea mea mai cuprinde si faptul ca tranzitiile intre ferestre sunt mai modest realizate in aero si ca se putea face o treaba mai buna. | |||
|
| | #1874 (permalink) | ||
|
pai da, speram sa imbine frumosul cu utilul, oricat de din topor ar suna asta. nu vroiam genie effect, mi se pare inutil si in OS X, dar speram sa le dea peste nas celor de la Apple cu niste chestii noi si surprinzatoare. Vista pare alt windows pana incepi sa sapi un pic in el, moment in care descoperi ca de fapt e un skin de XP. evident, nu e doar un skin de XP dar cam asta e succesiunea surprizelor la Vista.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |