![]() |
| | #1967 (permalink) | ||
| Nick anterior: florinp3 Join Date: Feb 2004 Location: Bucureşti |
Am şi eu o problemă cu un laptop pe care am pus Vista Ultimate - nu îmi recunoaşte diverse periferice conectate: - camera web Microsoft la care scrie pe cutie "Vista nu-ştiu-ce", îi instalez driver-ul, ajung la partea la care trebuie să conectez camera, o înfig în USB, dar softul nu detectează camera. În schimb îmi apare fereastra cu "Found new hardware" şi îmi cere drivere. Pe XP merge fără probleme, softul recunoaşte camera când o conectez şi trece mai departe. - aparat foto Panasonic. În XP îl conectam pe USB şi îmi vedea cardul ca "storage device" - îmi copiam ce aveam nevoie. În Vista îmi apare din nou "Found new hardware" parcă îmi scrie ca e digital camera, chiar şi modelul, dar îmi cere driver. Evident, n-am. - card reader - din câte mi-aduc aminte l-a văzut direct la instalare, totuşi i-am pus şi ultimul driver de la Dell. Se instalează OK, îmi apare în Device manager controller-ul, însă când bag cardul (SD) îmi cere driver pentru card (?!?!) Menţionez că am instalat driver-ul de chipset care avea şi ceva legat de USB. Am încercat şi de pe un cont de admin, la fel face. Îmi scapă mie ceva, trebuie făcut ceva în plus faţă de XP? De ce îmi cere drivere pentru nişte chestii pe care XP-ul le vede fără probleme? | ||
|
| | #1968 (permalink) | ||
|
XP-ul le vede acu caci a avut ani buni in care sa-si mareasca baza de date cu drivere pt diverse periferice. Vista e inca la inceput. Incearca pentru fiecare periferic in parte daca nu cumva pe site-ul oficial au aparut drivere pentru Vista Daca la camera, dupa ce ai bagat driverul , la introducerea in usb cere din nou driverul...da-i calea catre acele drivere sa le instaleze din nou. Cine stie...poate o merge si asa ( considerand ca driverele sunt pentru vista ) | |||
|
| | #1969 (permalink) | ||
| Nick anterior: florinp3 Join Date: Feb 2004 Location: Bucureşti |
Pentru camera web şi card reader am ultimele drivere pentru Vista de pe site-ul producătorului şi tot nu merge. Nu înţeleg de ce la card reader îmi cere drivere pentru "card". Cum adică pentru card?! Dacă îi dau calea către driverele card-reader-ului îmi zice că nu-s bune. La camera web am un setup, o să mă uit pe CD dacă există prin directoare fişierele. Oricum, fiind făcută de Microsoft şi cu logo-ul Vista mare pe ea mă aşteptam la mai mult... La aparat foto nu cred că am şanse. O să mă uit pe CD-ul cu care a venit dacă are ceva. Nu l-am folosit niciodată, XP-ul mi-l vedea ca pe orice flash drive pe USB şi îmi era de ajuns să-mi copiez pozele... | ||
|
| | #1970 (permalink) | ||
|
Mie mi-a facut update automat la drivere pt webcam.Nici macar nu m-a intrebat daca vreau sa le instaleze sau nu.Dar surprinzator au functionat fara nicio problema.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1972 (permalink) | ||
|
eu m am comvins cu vista am instalat ieri vista cu sp1 toate bune si frumoase instalez drivere dx9c. Imi vede tot si cand dau sa ma joc si eu un amarat de cs ce vad fluctuatii de fsp uri de la 70 80 max pana la 10 20 de fps uri pur si simplu nu se putea juca .Sa nu mai zic de faptul ca daca dadeam alt+tab se termina totul.Concluzia mea e ca ma trb sa treaca timp pana vor merge toate pe vista....
__________________ am semnatura misto !! | |||
|
| | #1978 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Fratilor am si eu o problema... sa nu vi se para prea iesita din comun am un ACER ASPIRE 1640Z si trebuie sa pun pe el windows 98 sau ME si nu gasesc driver! Stie careva unde sa caut? sau daca exista ceva de acest gen? Multumesc anticipat! YM florianmarin1967 | ||
|
| | #1980 (permalink) | ||
|
O intrebare din zicala cu baba care se piaptana: Cum se procedeaza sa se stinga compiterul cat mai rapid? Sa explic: la XP butonam in viteza Win, U, U si facea shutdown. Vista nu are un shortcut de genul? Ma enerveaza sa ma aplec sa pun mana pe mouse ca sa ii dau shutdown. Si inca una, tangentiala: butonul de shutdown din meniul de start face un soi de hibernate. Nu s-ar putea redefini taskul respectiv a.i. sa faca shutdown? Mentionez ca nu instalez pe calculator tweakere si nici nu vreau shortcut pe desktop catre "shutdown -s -t 0". | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |