![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Am avut 3 partitii. Am formatat partitia C si am instalat un Windows XP cu erori (nu imi intra in Windows). Dupa ce am instalat Windowsu "m-am trezit" cu o singura partitie, pe care calculatorul nu o recunostea. Datele de pe hard(160GB ) sunt fff importante si vreau sa le recuperez. Am vreo sansa?
Last edited by mike; 05-11-2005 at 18:51.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Doua sugestii: 1) Pune HDD ca slave intr-un alt calculator si incearca sa accesezi partitiile de acolo. 2) Du-te in Control panel - Administrative Tools - Computer Management si la "Disk management" vezi ca s-ar putea sa poti monta partitia acolo (daca e vazuta de program bineinteles)
__________________ hpwpl/hpuk/hpukpl | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Incearca cu un program de recuperrare a partitiilor si datelor cum ar fi :Active Partition Recovery, Get Data Back sau Stellar Phoenix. Multa Bafta si rabdare ! Totul este sa nu mai scrii nimic pe el, pana nu faci opratia de recuperare.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sau incearca active uneraser profesional (parca asa se chema)..., cu el am recuperar o mare parte din datele importante de pe un hard sata de 160..., best chance of recovery in case of formated (quick) HDD... filmele, fotografiile, ISO-urile, Arhivele mai mari, mp3, si cam la final documentele... (ies cu unele erori)....... daca hardul a fost putenic fragmentat e cam naspa.. a da ..., nu scrie nimic pe hard si treci toata informatia pe alt hard..., si nu cumva sa iti treaca prin cap, ca dupa ce ai eliberat cam jumate de hard, sa faci o partitie curata pe acolo, mergi pana la capat cu transferul pe alt hard | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |