![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | un sfat pt activare win xp?
mi-a dat cineva o copie de xp home edition sp2 , l-am instalat si imi expira in 23 zile. daca as suna la microsoft imi da cd key-ul? mentionez ca cel care mi-a dat copia nu a sunat la microsoft pt cd key. ce ma sfatuiti? Last edited by user_leo; 05-11-2005 at 17:24.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
![]() ![]()
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Bucuresti |
Nu-ti vine BSA-ul. Eu am luat un XP Home Edition cu SP 2 de la Flamingo, l-am instalat, activat online, pe urma am luat hdd-ul si l-am pus in alt calculator, evident ca mi-a cerut activarea, online nu se mai putea, am sunat la sto la Microsoft Romania, mi-au zis ca am comis o ilegalitate si ca singura solutie e sa revin la configuratia initiala. Am mutat inapoi hardul pe primul PC si am inceput sa scot componente din el ca sa testez ce inregistreaza Windowsul la instalare. Vede tot:cantitatea RAM (placa de baza si procesor nu mai zic), placa video, al doilea hard, cred ca si dvdrw si cdrw. In orice caz, cum scoti o piesa, cum nu se mai poate activa. I-am innebunit pe aia de la Microsoft la telefon. In cele din urma imi zice una ca daca se arde ceva in PC si trebuie sa inlocuiesti, pt activare esti obligat sa trimiti un mail la activari@open.ro in care sa spui ce componente ai inlocuit si sa atasezi facturile pieselor noi. Inutil sa va mai spun ca n-a venit nimeni sa ma bage la Gherla. Si-n fond am toate componentele din sistemul pe care am instalat initial Windowsul, li le pun in brate. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |