![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| O problema cu hibernate
De cand mi-am reinstalat winXP cu sp2 si am schimbat placa de baza(opearatiile in ordinea inversa prezentarii) nu mai am activat nici stand by nici hybernate..pur si sumplu au disparut si de la power options....are cineva vreo idee de ce?Am instalat drvierele pplacii de baza..am acus si update la ele...setarile in bios la power management sunt alea care trebuie..wtf?nu pot sa imi dau seama...placa de baza e un gigabyte via kt600....help...anybody?
__________________ Ce bine e...sa fii pom...stai undeva la marginea padurii...iese frunza...iese poama...nu-i vorba..ai riscuri si ca pom...mai vine unu..mai te sapa...da ce-mi veni mie cu pomii astia? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
În Device Manager îţi apar componente cu probleme? Aici poţi lua wizmo şi să vezi dacă totuşi poţi da, stand by/hibernate
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
m-am uitat si nu e nimic in bios care sa fie in leg cu asta...sa mor daca stiu
__________________ Ce bine e...sa fii pom...stai undeva la marginea padurii...iese frunza...iese poama...nu-i vorba..ai riscuri si ca pom...mai vine unu..mai te sapa...da ce-mi veni mie cu pomii astia? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |