![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti | Instalare windows pe Thinkpad X24
Am un IBM Thinkpad X24 (ultraportabil, fara unitate optica) si ma aflu intr-o dilema, nestiind cum sa instalez un Windows XP pe curat. As vrea sa stiu daca si cum se poate instala windowsul in LAN (de pe un alt calculator).
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cel mai usor si mai curat incerca cu o unitate optica pe USB, asta daca el iti permite boot de pe usb. In LAN nu prea ai cum, e mai complicat, daca ai mai multe partitii trage o copie la cd-ul de windows pe ea(alta decat cea pe are vei instala), si booteaza cu un floppy, asta daca ai unitate FDD, nu ai specificat. Daca nu ai nici FDD trebuie sa gasesti o solutie sa-ti copiezi fisierele de sistem pe C ca sa poti boota macar, si sa incepi instalarea dupa cealalta partitie.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Exista (pe undeva) un dispozitiv caruia i-as zice Interfata HDD 3.5'' to 2.5''. Scoti HDD-ul din laptop, il infigi in interfata si, cu totul, in panglica IDE a unui PC functional. Copiezi CD-ul de XP... ai prins-o desigur. Mi-am rezolvat asa ambele laptop-uri si merg perfect. Ale mele nu acceptau sa ia de pe USB. Asta-i un argument, al doilea ar fi pretul mare al unei unitati pe USB (daca n-ai de unde s-o imprumuti). Interfata a fost 20 RON, acum vreo 2 ani.
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |