![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
TightVNC. Pentru ca e mic (2MB) si mai ales viewer-ul 300kB il pot descarca si rula fara install pe orice calculator de la care vreau sa intru pe cel de acasa, si pentru ca necesita putina banda. Plus de asta e compatibil atat windows cat si linux. Am incercat si remote desktop si radmin, primul e de toate jena iar al doilea cam are nevoie de banda sa ruleze decent.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
eu vrb doar de win xp pro
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pe computerul pe care vrei sa intri remote iti trebuie un cont cu parola neaparat. daca parola e blank nu merge. Selectezi la "allow remote users" contul respectiv. Si aia e. Userul care lucreaza in momentul ala este delogat cand te loghezi tu. Daca nu ai nevoie de desktop si doar de umblat la OS, use Dameware NT Utilities (Terminal Services)
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Si eu folosesc intens remote control (am vreo 30-40 de computere de supravegheat). Remote Desktop e cel mai rapid dintre ele (cu toate detaliile scoase, evident). VNC mergea al dracu de greu. Remote Administrator la fel. Ba mai tinea si procul in 100% cand lucram remote.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
thx PigBrother, eu incercam pe un cont FARA PAROLA ![]() din cate ma duce pe mine mintea, remote control nativ win e mai rapid pentru ca nu face transfer de "poze" ale ecranului, ci doar enviroment variables. sper ca nu am aberat. inca o intrebare... pe calculatorul pe care vreau sa ma conectez cu remote desktop poate sa fie deja logat un user, altul decat cel sub care vreau sa fac eu conectarea?
__________________ Black... All Black... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |