![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
vreau sa fac un mic programel ca sa editez anumite setari din registru (sa nu fiu nevoit sa fac manual in regedit schimbarile de fiecare data cand reinstalez windows-ul ). programul cel mai probabil il fac in visual basic 6. as dori macar un exemplu de "program" care sa faca o mica modif in registru, ca ma prind eu cum se face restul. sau un link ceva. eventual daca aveti o idee mai buna decat visual basic 6 ... astept un rasp. si un exemplu. multumesc. *nota ... schimbarea de chei de registru vreau sa o fac prin intermediul unor butoane (Adik click pe buton schimba o setare in registru, sau mai multe) ![]() de asemenea nu vreau sa uit nici interfata grafica ![]() multumesc | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
daca nu, mici scriptulete VBScript, mult mai usor si mai rapid decat programe VB am eu o carte despre cum sa faci scripturi VBS, ti-o pot da prin mail daca imi zici o adresa de exemplu, cauti o cheie dupa nume si ii schimbi valoarea - e chestie de 2-3 linii de cod in VBS, si se executa instantaneu in XP
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |