![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
e bun dar e cam greoi si mancanca resurse. si eu cautam mai demult un diskdefrag bun,am incercat si o&o,si voptxp,dar cel mai tare mi se pare de departe diskeeper 9
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
diskeeper e cel mai bun. astia cu o&o,incercati si diskeeper. mi se pare mai bun decat o&o
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
eu i-am dat cu COMPLET/Name ca cica ar incarca mai repede fisierele din win....pa dracu | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
`optiunile` de defragmentare o&o sunt niste abureli. se misca la fel.
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Daca e s-o luam asa, defragmentarea in sine e cam abureala... exceptie facand cazurile extreme de fragmentare foarte mare cand poate se observa "la ochi". Mie imi place la O&O ca stie sa ordoneze fisierele in functie de nume, data, acces sau pur si simplu modul clasic (acel "space"). Viteza iarasi mi se pare foarte buna si se imbunatateste cu fiecare versiune. De la versiunea 4 se misca bine dar o data cu versiunea 6 a devenit extrem de rapid, nu mai zic de 8. Acum, bineinteles, depinde si de modul de defragmentare. Un "space" e mult mai rapid decat oricare din cele 3 "complete". Oricum, fiecare foloseste ce-i place, eu atat am avut de spus despre softul preferat de defrag.
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
"Un program nu functioneaza bine daca nu citesti Help-ul." Daca nu stii ce face fiecare metoda de defragmentare a o&o Defrag si cum trebuie aplicata, desigur ca " o sa stea mult". Daca nu stii ce trebuie aplicat si cand, e vina ta, nu a programului. Este foarte rapid si eficient. Vezi ca are o optiune pt managementul resurselor : O&O AutoSense bla bla si Use all available res. Te joci si tu cu ele si vezi cum se comporta. Mai ales ca-i pe baza de serviciu ar trebui sa constituie un avantaj sau un dezavantaj ?
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Defragmentare? Ce-i aia? E ca la grenadă? ![]() Face ceva la NTFS? ![]() Eu am la muncă un server care are peste 100k de fişiere mărunţele împrăştiate care cum au putut pe HDD-ul ăla SCSI şi care e accesat zilnic de fo' 20 de useri, aşa că după vreo 4 ani am zis şi eu ca omu' să-i fac o defragmentare (cu ceva free de la sysinternals), l-am lăsat în week-end să-şi facă treaba şi luni mă aşteptam la minuni. Pauză. Nada. Nothing. Zero. Se mişca exact la fel ca înainte. Eu nu-mi mai bat capul cu defragmentări. Şi ca să revin la topic, am încercat şi eu mai demult acasă o versiune mai veche de Diskeeper şi mai nou un O&O 8. Mi-a plăcut cum arată O&O, au clipocit nişte blocuri albastre pe acolo şi după ce a terminat, nica deosebiri faţă de mai 'nainte, ba mai apăruse şi-un serviciu care mai păpa ceva memorie, aşa că din an în Paşte fac şi eu ca PigBrother: Quote:
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Dietrichless |
cine are un serial number ptr. O&O? | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |