![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Activare WinXP - problema
Salut şi Crăciun Fericit , Am WIN XP original, luat odată cu PC-ul acum vr-o 4 ani. De atunci am formatat PC-ul de nenumărate ori şi de fiecare dată am instalat windowsul din nou şi l-am activat. După ultima formatare, când am încercat să-l activez, mi-a cerut CD-key-ul, l-am introdus şi mi-a dat următorul mesaj ( see attachment ) . Now ... what does this mean ? Că nu mai pot să-mi folosesc windowsul ? ... Adică are un nr. limitat de activări ... şi dacă da... ce să fac? Mi se pare aberantă toată chestia, mai ales că am dat bani pe jegul ( scuzaţi ) lor de software ... Sunt conştient că majoritatea n-au avut asemenea probleme ( se ştie că există "workarounds" pt. aşa ceva, la care nu vreau să recurg ... ) - eu vreau să folosesc în continuare Win-ul , aşa cum mi se pare normal ...
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
...suna la numarul ala de telefon. vezi ca cel pt. romania nu mai este valabil. cel putin, mie nu mi-a mers. suna la numarul din us si alege sa vorbesti cu un reprezentant microsoft. ai grija, sa te descarci de nervi inainte de a suna.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
...este a doua oara cand am o problema cu activarea windows-ului. am windows xp home edition oem (a venit cu pc-ul). zilele astea, am instalat windows-ul si pur si simplu nu a vrut sa-mi accepte key-ul. am incercat si cu o versiune downloadata de pe internet, o copie dupa original (cel putin asa spunea in descriere) si tot nu am reusit. am folosit un key tot pe net gasit si mi-a functionat. partea proasta, nu pot sa-l activez. necunoscute mai sunt caile microsoft-ului. ah si inca o chestie. desi nu prea cred (mi-a zis un prieten ca are un prieten care...) ca poti suna la ms si sa ceri o copie a windows-ului. platesti o taxa in jurul sumei de 35 euro si trebuie sa dovedesti ca ai avut o versiune de win xp cumparata. chiar este posibil? eu nu am mai auzit de asa ceva Deka, tu cum iti updatezi copia pirat a windows-ulul? da-mi si mie detalii pe privat
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
seiko http://autopatcher.com/
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ideea este ca poti sa folosesti si un SN alternativ daca mai ai licenta si factura dar cel mai legal lucru ar fi sa dai telefon la Microsoft Romania si o sa-ti reseteze activarea dupa ce te inregistrezi telefonic . Am mai patit-o si eu de cateva ori si sa rezolvat mereu doar cu telefonul
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Ca sa eviti astfel de probleme pe viitor, imediat dupa ce instalezi Windozele si tot ce ai nevoie, fa-ti un disk clone cu Norton Ghost sau Acronis True Image.
__________________ "Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung" | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
sau si mai bine arunca un ochi la pct 27: http://www.pcstats.com/articleview.c...d=1681&page=11 succes!
__________________ | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Si eu sunt pentru solutia cu Acronis True Image (sau Norton Ghost), doar n-o sa stai la mana lor, plus necazul de a instala toate softurile. Autopatcher aduce insa imediat tot ce ai nevoie. Trebuie tzeava, dar daca merge net-ul... Am luat 201 MB in 30 de min.
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
E OK autopatcher, unii s-au plans de chestii mai ciudate, dar destul de nesemnificativ procentual ca sa fie credibili.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Frate, da' de cate ori ai reinstalat windows? Observ ca asta e un sport national...e pe fond nervos mai mult...cum nu mai merge un codec, gata, reinstalare. (Put a bad consideration about this kind of people here).
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Revin, cu aceiasi problema... dupa ce am postat topicul am amanat cu vr-o 2 sapt. "activarea" sau gasirea de "workarounds" , si dup-aia am fost nevoit sa formatez din nou compul ( virus ) . Si acum m-am trezit in perioada de gratie din nou. Am sunat la Microsoft RO , si tipa aia m-a intrebat daca am umblat la comp. de cand il am si i-am zis ca am mai adaugat un HDD ( si chiar asta am facut ) , dup-aia mi-a cerut seria codului de bare de pe stickerul windowsului si dup-aia mi-a cerut sa le trimit prin fax factura de la windows ( needless to say ca nu cred ca o mai am - am compu de vr-o 3 ani ) . What should I do ? First of all, cumva nu trebuia sa mentionez ca am adaugat un HDD ? Si inca o chestie... N-am FAX - cum se trimite un fax de pe net?
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pai teoretic da . Am avut si eu iar distractia in ianurie si la fel am fost intrebat daca am schimbat HDD-ul . dupa ce am injurat Microsoftul si metodele lor de kkt am trimis factura pe mail si am primit codul de confirmare . Binenteles ca nu schimbasem nici un HDD | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |