![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Activare WinXP - problema
Salut şi Crăciun Fericit , Am WIN XP original, luat odată cu PC-ul acum vr-o 4 ani. De atunci am formatat PC-ul de nenumărate ori şi de fiecare dată am instalat windowsul din nou şi l-am activat. După ultima formatare, când am încercat să-l activez, mi-a cerut CD-key-ul, l-am introdus şi mi-a dat următorul mesaj ( see attachment ) . Now ... what does this mean ? Că nu mai pot să-mi folosesc windowsul ? ... Adică are un nr. limitat de activări ... şi dacă da... ce să fac? Mi se pare aberantă toată chestia, mai ales că am dat bani pe jegul ( scuzaţi ) lor de software ... Sunt conştient că majoritatea n-au avut asemenea probleme ( se ştie că există "workarounds" pt. aşa ceva, la care nu vreau să recurg ... ) - eu vreau să folosesc în continuare Win-ul , aşa cum mi se pare normal ...
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
...suna la numarul ala de telefon. vezi ca cel pt. romania nu mai este valabil. cel putin, mie nu mi-a mers. suna la numarul din us si alege sa vorbesti cu un reprezentant microsoft. ai grija, sa te descarci de nervi inainte de a suna.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
...este a doua oara cand am o problema cu activarea windows-ului. am windows xp home edition oem (a venit cu pc-ul). zilele astea, am instalat windows-ul si pur si simplu nu a vrut sa-mi accepte key-ul. am incercat si cu o versiune downloadata de pe internet, o copie dupa original (cel putin asa spunea in descriere) si tot nu am reusit. am folosit un key tot pe net gasit si mi-a functionat. partea proasta, nu pot sa-l activez. necunoscute mai sunt caile microsoft-ului. ah si inca o chestie. desi nu prea cred (mi-a zis un prieten ca are un prieten care...) ca poti suna la ms si sa ceri o copie a windows-ului. platesti o taxa in jurul sumei de 35 euro si trebuie sa dovedesti ca ai avut o versiune de win xp cumparata. chiar este posibil? eu nu am mai auzit de asa ceva Deka, tu cum iti updatezi copia pirat a windows-ulul? da-mi si mie detalii pe privat
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
seiko http://autopatcher.com/
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ideea este ca poti sa folosesti si un SN alternativ daca mai ai licenta si factura dar cel mai legal lucru ar fi sa dai telefon la Microsoft Romania si o sa-ti reseteze activarea dupa ce te inregistrezi telefonic . Am mai patit-o si eu de cateva ori si sa rezolvat mereu doar cu telefonul
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Ca sa eviti astfel de probleme pe viitor, imediat dupa ce instalezi Windozele si tot ce ai nevoie, fa-ti un disk clone cu Norton Ghost sau Acronis True Image.
__________________ "Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung" | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
sau si mai bine arunca un ochi la pct 27: http://www.pcstats.com/articleview.c...d=1681&page=11 succes! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Si eu sunt pentru solutia cu Acronis True Image (sau Norton Ghost), doar n-o sa stai la mana lor, plus necazul de a instala toate softurile. Autopatcher aduce insa imediat tot ce ai nevoie. Trebuie tzeava, dar daca merge net-ul... Am luat 201 MB in 30 de min.
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Frate, da' de cate ori ai reinstalat windows? Observ ca asta e un sport national...e pe fond nervos mai mult...cum nu mai merge un codec, gata, reinstalare. (Put a bad consideration about this kind of people here).
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Revin, cu aceiasi problema... dupa ce am postat topicul am amanat cu vr-o 2 sapt. "activarea" sau gasirea de "workarounds" , si dup-aia am fost nevoit sa formatez din nou compul ( virus ) . Si acum m-am trezit in perioada de gratie din nou. Am sunat la Microsoft RO , si tipa aia m-a intrebat daca am umblat la comp. de cand il am si i-am zis ca am mai adaugat un HDD ( si chiar asta am facut ) , dup-aia mi-a cerut seria codului de bare de pe stickerul windowsului si dup-aia mi-a cerut sa le trimit prin fax factura de la windows ( needless to say ca nu cred ca o mai am - am compu de vr-o 3 ani ) . What should I do ? First of all, cumva nu trebuia sa mentionez ca am adaugat un HDD ? Si inca o chestie... N-am FAX - cum se trimite un fax de pe net?
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 "vintage speed" in progress. 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 stock daily driver. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pai teoretic da . Am avut si eu iar distractia in ianurie si la fel am fost intrebat daca am schimbat HDD-ul . dupa ce am injurat Microsoftul si metodele lor de kkt am trimis factura pe mail si am primit codul de confirmare . Binenteles ca nu schimbasem nici un HDD | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |