Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 27-12-2005, 00:15   #1
Registered User

Komissar's Avatar

Activare WinXP - problema

Salut şi Crăciun Fericit ,
Am WIN XP original, luat odată cu PC-ul acum vr-o 4 ani. De atunci am formatat PC-ul de nenumărate ori şi de fiecare dată am instalat windowsul din nou şi l-am activat. După ultima formatare, când am încercat să-l activez, mi-a cerut CD-key-ul, l-am introdus şi mi-a dat următorul mesaj ( see attachment ) . Now ... what does this mean ? Că nu mai pot să-mi folosesc windowsul ? ... Adică are un nr. limitat de activări ... şi dacă da... ce să fac? Mi se pare aberantă toată chestia, mai ales că am dat bani pe jegul ( scuzaţi ) lor de software ...

Sunt conştient că majoritatea n-au avut asemenea probleme ( se ştie că există "workarounds" pt. aşa ceva, la care nu vreau să recurg ... ) - eu vreau să folosesc în continuare Win-ul , aşa cum mi se pare normal ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	activare.JPG
Views:	180
Size:	57.0 KB
ID:	72520  

Komissar is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2005, 00:18   #2
Nick anterior: niggaru

GabrieLL's Avatar

dupa cum vezi ai depasit numarul de activari. urata treaba asta. mai auzisem pe undeva dar nu mai vazusem.am crezut ca e un basm.urat fuck windoaze

GabrieLL is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2005, 00:47   #3

Le dai un telefon sa dea un reset la counterul respectiv.

Sylvester is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2005, 01:58   #4
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

...suna la numarul ala de telefon. vezi ca cel pt. romania nu mai este valabil. cel putin, mie nu mi-a mers. suna la numarul din us si alege sa vorbesti cu un reprezentant microsoft. ai grija, sa te descarci de nervi inainte de a suna.

SeikQ is offline    Send Message via Google Talk to SeikQ Reply With Quote
Old 27-12-2005, 09:14   #5
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Eu as opina sa suni la MS Romania, ar trebui sa fie si ei in stare sa-ti rezolve problema.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2005, 13:30   #6
Registered User

zoso's Avatar

yes, ms romania. sunt niste tanti foarte dragute acolo.

zoso is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2005, 21:51   #7
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Vezi... asa iti trebuie daca folosesti soft original. Ai batai de cap cu tot felul de activari/cd keys/ steams etc.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2005, 01:10   #8
Muka

Deka's Avatar

True...foloseste o copie pirat..si daca e ceva la nevoie arati licentza..e mai simplu asa...ma intreb astia pe afra nu prea formateaza pc-urile?

Deka is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2005, 01:45   #9
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

...este a doua oara cand am o problema cu activarea windows-ului. am windows xp home edition oem (a venit cu pc-ul). zilele astea, am instalat windows-ul si pur si simplu nu a vrut sa-mi accepte key-ul. am incercat si cu o versiune downloadata de pe internet, o copie dupa original (cel putin asa spunea in descriere) si tot nu am reusit. am folosit un key tot pe net gasit si mi-a functionat. partea proasta, nu pot sa-l activez. necunoscute mai sunt caile microsoft-ului. ah si inca o chestie. desi nu prea cred (mi-a zis un prieten ca are un prieten care...) ca poti suna la ms si sa ceri o copie a windows-ului. platesti o taxa in jurul sumei de 35 euro si trebuie sa dovedesti ca ai avut o versiune de win xp cumparata. chiar este posibil? eu nu am mai auzit de asa ceva
Deka, tu cum iti updatezi copia pirat a windows-ulul? da-mi si mie detalii pe privat

SeikQ is offline    Send Message via Google Talk to SeikQ Reply With Quote
Old 28-12-2005, 06:42   #10
Registered User

zoso's Avatar

seiko http://autopatcher.com/

zoso is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2005, 12:02   #11
Registered User

ideea's Avatar

hai sa fim seriosi, poti sa updatezi orice windows xp piratat, pe langa acel string de javascript care il introduci pe windowsupdate.com pana la un mic executabil pe care il rulezi si iti face windows-ul genuine si te updatezi fara probleme.

ideea is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2005, 00:40   #12
eBE
Registered User

eBE's Avatar

ideea este ca poti sa folosesti si un SN alternativ daca mai ai licenta si factura dar cel mai legal lucru ar fi sa dai telefon la Microsoft Romania si o sa-ti reseteze activarea dupa ce te inregistrezi telefonic . Am mai patit-o si eu de cateva ori si sa rezolvat mereu doar cu telefonul

eBE is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2006, 14:27   #13
Registered User

NiNja's Avatar

Ca sa eviti astfel de probleme pe viitor, imediat dupa ce instalezi Windozele si tot ce ai nevoie, fa-ti un disk clone cu Norton Ghost sau Acronis True Image.
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung"

NiNja is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2006, 04:43   #14

caudu's Avatar

sau si mai bine arunca un ochi la pct 27:
http://www.pcstats.com/articleview.c...d=1681&page=11
succes!

caudu is online now    Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:25   #15
Registered User

Quote:
Originally Posted by zoso
Acum l-am dat si eu jos si vreau sa va intreb daca l-ati folosit si daca merge perfect?
Si eu sunt pentru solutia cu Acronis True Image (sau Norton Ghost), doar n-o sa stai la mana lor, plus necazul de a instala toate softurile. Autopatcher aduce insa imediat tot ce ai nevoie. Trebuie tzeava, dar daca merge net-ul... Am luat 201 MB in 30 de min.

Ageamiu is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:26   #16
Registered User

PigBrother's Avatar

E OK autopatcher, unii s-au plans de chestii mai ciudate, dar destul de nesemnificativ procentual ca sa fie credibili.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:33   #17
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Frate, da' de cate ori ai reinstalat windows? Observ ca asta e un sport national...e pe fond nervos mai mult...cum nu mai merge un codec, gata, reinstalare. (Put a bad consideration about this kind of people here).

Jaxx is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2006, 15:38   #18

caudu's Avatar

exista o explicatie: schimba placa de baza des.

caudu is online now    Reply With Quote
Old 08-02-2006, 13:15   #19
Registered User

Komissar's Avatar

Revin, cu aceiasi problema... dupa ce am postat topicul am amanat cu vr-o 2 sapt. "activarea" sau gasirea de "workarounds" , si dup-aia am fost nevoit sa formatez din nou compul ( virus ) . Si acum m-am trezit in perioada de gratie din nou. Am sunat la Microsoft RO , si tipa aia m-a intrebat daca am umblat la comp. de cand il am si i-am zis ca am mai adaugat un HDD ( si chiar asta am facut ) , dup-aia mi-a cerut seria codului de bare de pe stickerul windowsului si dup-aia mi-a cerut sa le trimit prin fax factura de la windows ( needless to say ca nu cred ca o mai am - am compu de vr-o 3 ani ) . What should I do ? First of all, cumva nu trebuia sa mentionez ca am adaugat un HDD ?

Si inca o chestie... N-am FAX - cum se trimite un fax de pe net?

Komissar is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2006, 17:21   #20
eBE
Registered User

eBE's Avatar

pai teoretic da . Am avut si eu iar distractia in ianurie si la fel am fost intrebat daca am schimbat HDD-ul . dupa ce am injurat Microsoftul si metodele lor de kkt am trimis factura pe mail si am primit codul de confirmare .
Binenteles ca nu schimbasem nici un HDD

eBE is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules