![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut. Iata care este "problema" mea: un prieten, mi-a trimis un fisier cu numit "reg", care se pare ca mi-a modificat cateva valori in registrii. Dupa aceasta, cu ajutorul programului "Voaior" poate vedea tot ceea ce fac, ba mai mult imi poate modifica si sterge programe. As vrea sa stiu ce valori din regedit au fost modificate, si cum as putea sa revin la setarile initiale, fara sa bag Windows-ul din nou. Multumesc.
__________________ MB Asus M2N-sli; Procesor AMD X2 Dual Core 4400+; 4 Gb RAM DDR2 Corsair; Leadtek PX8800; HDD WD 160 GB/ HDD WD 320 Gb. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
eu cred ca e cazul sa dai si tu un NETSTAT in Command line. vezi care e legat la tine si blocheaza-l din firewall or something. in rest scaneaza cu antivirus sau alte tool-uri anti-spyware. incearca si un ad-aware sau ceva de genul.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Imi pare rau, se pare ca nu am reusit sa atasez fisierul. Insa trebuie stiut ca eu am apasat pe acel fisier de 202kb, iar acesta a facut se pare ceva modificari in registrii. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca cineva cu putina exp. (ca mine), poate cadea intr-o astfel de capcana. Va dati seama ce jenant te simit sa stii ca cineva iti umbla prin calc. Totusi, pot cauta undeva in regedit, astfel incat sa modific valoarea la starea initiala. Cred ca este ceva legat de Remote control. Va reamintesc ca programul prin care imi "violeaza" intimitatea se cheama "Radmin Viewr". O sa incerc sa atasej o imagine a fisierului buclucas. Mutumesc
__________________ MB Asus M2N-sli; Procesor AMD X2 Dual Core 4400+; 4 Gb RAM DDR2 Corsair; Leadtek PX8800; HDD WD 160 GB/ HDD WD 320 Gb. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Incearca sa deschizi fisierul cu necazu' (cu Notepad),si vezi acolo clar ce valori au intrat in registru....apoi vezi ce stergi.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
radmin din cate stiu eu e un program "curat", daca e folosit in intentii criminale, asta e! Eu il am instalat la mine pe calculator (tot de la un prieten) si cand are nevoie sa umble prin calculator, ma suna si ii spun daca ii dau voie sau nu!
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Ai dreptate, dar vezi tu, nu toti sunt experti in calculatoare. De aceea este nevoie de cineva ca "tine" care sa ne dea cateva sfaturi. Toti invatam din greseli, nu?
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nu a facut decat sa isi dea remote admin, respectivul prin cheia de registrii...Ia du-te tu frumusel cu un click dreapta pe my computer apesi pe tabul remote, si declichezi cele 2 casutze de acolo. Asta daca e ce zici tu.Nu uita sa zici aici daca le gasesti clicate sau nu. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Si stii ce cheie anume modifica in registrii, atunci cand dai dublu click pe el? Si inca ceva: ce firewall bun as putea sa folosesc ca sa pot respinge orice incercare de acces la calculator? Momentan folosesc firewall-ul placii de baza.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |