![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Caut de ceva saptamani un ajutor foarte important. Dar pana acum nu a reusit nimeni. Eu fac filmari si editare video dar nu stiu cum sa mi protejez munca deoarece deobicei lucrez foarte ieftin si vreau sa am mai multi clienti dar isi copiaza dvd urile iar eu raman doar cu 100.000 cat iau la scrierea unui dvd.Si dak exista si un antidot adica sa l pot copia doar eu. Multumesc mult si un an nou si fericit.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: CBU |
eu cred ca tu vrei o parola sau o metoda de a impiedica "dvd copy" si sa copieze care le faci clientilor... nu ?ceva gen copyright care sa impiedice chiar si programele de gen copy dvd ... cu "cele mai bune intentii" (adica pt uz personal)... intra pe ym pe id-ul meu si poate o sa te pot ajuta...
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pentru CD-uri foloseam secureBurn, dar nu stiu daca suporta DVD, nu am incercat... AICI mai sunt niste programe, dar din nou vorbesc de CD si sunt cam vechi...
__________________ Being religious: Killing each other to see who's got the better imaginary friend. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu ai cum sa-ti protejezi DVD-urile,orice protectie e sparta...asteapta HD si BluRay...cel putin la inceput va fi mai greu.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
La care clienţii lui or să zică "plimbă ursul, le vrem pe DVD". Sau or să existe metode să se copieze şi alea. Singura soluţie e să-l prinzi pe unul şi să-l arzi cu poliţia/ORDA şamd. Dar mai mult te chinui. Dacă-s atît de zgîrciţi încît şi la 100k un DVD tot preferă să le copieze, chiar n-ai ce le face. Poate doar să le baţi obrazul, să scrii pe generic mare: "am făcut DVD-ul pentru cutare, dacă nu eşti el să-ţi fie ruşine". Ar mai fi o chestie, ca să-i sperii: să-i pui să semneze un contract în care scrie că îi pui numele pe generic şi se obligă să plătească toate copiile descoperite cu numele lui pe generic. Dar mi-e că rămîi fără clienţi... Bine, dacă zici că merge treaba aşa prost oricum o să-ţi moară afacerea, depinde cît de disperat ajungi. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |