Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-12-2005, 19:27   #1 (permalink)
Registered User

Angry Parolare dvd

Caut de ceva saptamani un ajutor foarte important. Dar pana acum nu a reusit nimeni. Eu fac filmari si editare video dar nu stiu cum sa mi protejez munca deoarece deobicei lucrez foarte ieftin si vreau sa am mai multi clienti dar isi copiaza dvd urile iar eu raman doar cu 100.000 cat iau la scrierea unui dvd.Si dak exista si un antidot adica sa l pot copia doar eu. Multumesc mult si un an nou si fericit.

dor89dor is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2006, 11:20   #2 (permalink)
Registered User

eu cred ca tu vrei o parola sau o metoda de a impiedica "dvd copy" si sa copieze care le faci clientilor... nu ?ceva gen copyright care sa impiedice chiar si programele de gen copy dvd ... cu "cele mai bune intentii" (adica pt uz personal)... intra pe ym pe id-ul meu si poate o sa te pot ajuta...

Ardeth is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2006, 12:09   #3 (permalink)
Forsaken

_Engel_'s Avatar

Pentru CD-uri foloseam secureBurn, dar nu stiu daca suporta DVD, nu am incercat...
AICI mai sunt niste programe, dar din nou vorbesc de CD si sunt cam vechi...

_Engel_ is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2006, 12:20   #4 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

si ca pentru orice protectie exista o metoda de a trece peste ea, eu zic sa te lasi

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2006, 12:54   #5 (permalink)
Registered User

-=AlukarD=-'s Avatar

Location: Singura tara unde esti laudat daca esti prost gramada
Nu ai cum sa-ti protejezi DVD-urile,orice protectie e sparta...asteapta HD si BluRay...cel putin la inceput va fi mai greu.

-=AlukarD=- is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2006, 16:11   #6 (permalink)
Registered User

La care clienţii lui or să zică "plimbă ursul, le vrem pe DVD". Sau or să existe metode să se copieze şi alea. Singura soluţie e să-l prinzi pe unul şi să-l arzi cu poliţia/ORDA şamd. Dar mai mult te chinui. Dacă-s atît de zgîrciţi încît şi la 100k un DVD tot preferă să le copieze, chiar n-ai ce le face. Poate doar să le baţi obrazul, să scrii pe generic mare: "am făcut DVD-ul pentru cutare, dacă nu eşti el să-ţi fie ruşine".

Ar mai fi o chestie, ca să-i sperii: să-i pui să semneze un contract în care scrie că îi pui numele pe generic şi se obligă să plătească toate copiile descoperite cu numele lui pe generic. Dar mi-e că rămîi fără clienţi... Bine, dacă zici că merge treaba aşa prost oricum o să-ţi moară afacerea, depinde cît de disperat ajungi.

wirespot is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules