![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Soft pt un Ghost Backup
Am fost sfatuit sa fac o imagine la partitiea cu Win-ul in actuala configuratie,problema e ca nu am nici cea mai mica experienta in a face asa ceva.Un mic ajutor se poate?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | ghost
Pai copiezi in partitia d ghost Apoi botezi cu o discheta sistem sau un cd si faci cam asa o sa ti apara prima data cam asa a: tu scrii a:/d: d:/cd ghost d:/ghost si te baga in program iar apoi imi e greu sa ti spun fara sa vad dar incerci sa ajungi undeva unde poti crea imaginea e foarte usor crede ma si eu m am speriat la inceput sau stii ceva faci ce ti am aratat pana acum si cand ajungi in program suna ma si incerc sa te ajut 0740136493 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am facut ceva cu Norton GoBack ... face un fel de rollback in anumite momente si nici nu am configurat nimic doar l-am instalat si atat.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |