![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| free space on C
C-ul are 8,6 g si in my comp imi spune ca am free 4 gb in c. in C luate toate la un loc nu da decit 2,4 gb ocupat so...unde sunt ~2gb? in temp este curat ,am facut un disk cleanup + o defragmentare=0 . ce ocupa 2,2gb? 10x
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
exact,pagefile este atit.10x
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Si Norton Protected Files. Asta ca sa completam panoplia de locuri misterioase in care dispare spatiul pe HDD
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |