![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| USB Hardware Detection Problem
De curand am reinstalat Winul am gasit o ultra ripped version de winxp de vreo 170 si ceva de mega (da 170) singur problema pe care o am cu el e ca: 1.Nu reusesc sa vad WMV-urile sub nici o forma (desi am instalat ffdshow-20051221) 2.Anumite device-uri de usb (webcamul si camera foto digitala) nu sunt detectate sau sunt detectate dar imi da o eroare de port usb,in momentul in care instalez driverul) si imi spune ca device-ul nu v-a functiona corect. Ma intereseaza mai mult pt a doua problema nu exista un driver pt porturile usb ceva ? Mentionez ca (virgula) cu versiune anterioara de win nu am avut aceasta problema.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti |
Windowsul ce ti l-ai instalat tu este o versiune stripped care nu are deloc partea de plug-n-play.(sau este foarte slab implementata) si se adreseaza celor cu harduri mici (3-4 GB). Instaleaza windowsul normal si n-o sa mai ai probleme.
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Incercam sa gasesc o rezolvare fara a reinstala win-ul ... in final vad ca nu am de ales ... oricum de data asta o sa fac o imagine backup sa nu ma mai leg la cap alta data.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Nu era logic ca la un kit de 170MB unele pachete nu exista ? Daca vrei sa experimentezi, sunt programe cu care poti modifica kitul de instalare dupa cum vor muschii tai. Dar sa pui un topic "am gasit pe net un kit de 170MB si unele chestii nu merg" mi se pare ciudat.
Last edited by Sylvester; 02-01-2006 at 12:34.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |