![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Windows Update without IE
Si da... Se poate... http://windowsupdate.62nds.com/
__________________ Never odd or even. Last edited by --==S|LVER==--; 03-01-2006 at 22:21.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Merge si cu Maxthon sa faci update.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
PigBrother doar la tine am auzit sa mearga... nici pe alte forumuri pe unde am postat (forum oficial mozilla) nu am gasit pe cineva caruia sa ii mearga... f ciudat
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
De ce n-ar merge in IE tab? Doar e engine-ul de IE curat in toata "maretia" lui si curat ca lacrima. Dar eu am alta intrebare: de ce dracu nu ma lasa sa fac update daca nu am pus serviciul Automatic Updates pe Automatic? Care e diferenta daca il am pe Manual si Started si daca e pe Automatic? --==S|LVER==-- eu sincer n-am curaj sa incerc updates la Win de pe site-uri dubioase cu plugin-uri dubioase.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Daca era si altceva decat semnele tale de intrebare in legatura cu o idee care mi se pare chiar mai mult decat de bun simt, atunci sigur ar fii urlat antivirusii(firewall-urile) multora pana acum. Nu mai zic nimic de faptul ca totusi au si forum... sau si pe ala posteaza numai ei pentru ca noi sa devenim increzatori, sa ne dezinstalam antivirus-ul si firewall-ul din dotare si sa instalam update-uri malefice, dubioase, etc... ?
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
N-am zis ca ar fi ceva in neregula, doar ca eu personal n-am curaj. Si nici chef sa stau sa ma interesez daca e pe bune sau nu. Pana la urma la ce ti-ar folosi sa poti face update cu un plugin de FF?
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |