![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Sa iti explic: Eu imi scot IE din kit-ul de windows (nu folosesc nici Office, nici Outlook, deci nu am deloc nevoie de el). Folosind Opera, pana sa gasesc link-ul asta nu puteam face update la windows(excluzand AU). Cu toate ca incerc sa "ma las" de windows, folosind Suse, mai tin si xp-ul in dual boot. M-am gandit ca poate nu sunt singurul care e scarbit de IE si care de voie, de nevoie trebuie sa isi faca update la windows, repet fara AU, si am zis sa mai zic si altora... Celor ce li se pare neinteresant, pot ignora thread-ul. Nu trebuie sa va dau eu voie. Vroiam doar sa fiu de folos... Geez...
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Nu mai poate sa puna omul o intrebare... Paranoia. Nu am zis ca mi se pare neinteresant, nu am zis ca ar fi o tampenie, sau ca m-ar deranja, doar am intrebat de ce vrei asta. O simpla intrebare... Daca te deranjeaza cativa mega pe hdd presupun ca ar fi util, dar cat nu-mi sta rezident IE pe mine personal nu ma deranjeaza cu nimic.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Ca alternativa, Auto Patcher. Daca nu-ti place interfata sau consideri ceva suspect in program, macar poti instala manual toata gramada de updates fara sa le cauti prin siteul MS. http://www.autopatcher.com/ sau pe softpedia
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |