![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| windows xp hotfix KB823182???
Imi apar in calculator in ADD OR REMOVE PROGRAM cate 5,6 sau chiar mai multe asemenea "programele" instalate "de nu stiu cine"(si nici nu stiu de unde au aparut) . Ceea ce vreau sa stiu: 1- sunt nocive asupra calculatorului? (Ingreuneaza in vre-un fel executia unor alte programe? mananca din rami) 2- e normal sa imi apara asa ceva in calc? (m-am uitat la alte internet-caffe-uri si nu am vazut asemenea chestii instalate) 3-e bine daca le sterg? (am sters cateva din ele si am fost nevoit sa imi instalez din nou windows-ul ) 4-Sunt anumite programe care ma scapa de asa ceva? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea |
Sunt update-uri pentru sistemul de operare, pe care probabil le-ai facut fara sa-ti dai seama. 1.da, esti n00b. 2. da, e normal. 3.nu e indicat sa le stergi. dar poti sa te risti. 4.Da, add remove din control panel.
__________________ . | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
1) Ce a zis vladuz... 2) La fel, ce a zis vladus si tufanel 3) La ce te referi exact? Din Add/Remove programs si dai remove? Sau manual le stergi din C:\Windows? (Sunt foldere ascunse si backup de la actualizari). Oricum si pe mine m-a apucat o data sa dau remove si a picat windows de tot... 4) Eu le sterg cu Remove Hotfix Backup Files v2.1.6 , ala sterge backup-urile facute dupa instalare, nu le desinstaleaza din windows.
__________________ Being religious: Killing each other to see who's got the better imaginary friend. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
... nu te-ai prins de raspuns in timp ce tastai?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |