![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Am instalat windows XP Service Pack 2 dar nu reusesc sa-mi aduc bara lingvistica in bara de instrumente. Daca pot sa o activez mi-o da in coltul de sus din dreapta ecranului. Daca o micsorez imi dispare. Si nu am prea multe optiuni pentru aceasta bara - Afisare bara lingvistica pe spatiul de lucru - Afisare cand e transparenta - Afisare pictogramesuplimentare bara lingvistica pe bara de activitati -Afisare etichete pe bara lingvistica | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
Asta este problema ca nu se duce pe Task ci dispare complet (altfel nu mai mancam ceva ... de pomana) Trebuie sa fie o chichita pe care poate nu o stiu (i-am dat minimize de n ori si dispare mereu. Intru si debifez, apoi bifezdin nou aceste optiuni si minune .. imi apare din nou sus. Pot sa o mut unde vreau dar nu vrea sa se duca in bara de activitati) | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
dai un drag pana pe bara, cand o ai in stadiul "unlock-ed". Dai unlock la bara de jos, si trage de bara lingvistica pana in locul unde ar trebuii sa fie.
__________________ "Chess is the best game ever invented" ... "GO is the best game ever discovered" CUMPAR joc "Maimutele Buclucase" de la JECO CUMPAR craniu uman replica gips CUMPAR instrumente de lockpicking | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
Nu tine sub nici o forma Incerc sa trag bara lingvistica pe bara de jos da nu merge. Am facut dupa cum ai spus tu SaiSaijo da nu am nici o sansa tot nu vrea. An selectat si deselectat optiunea Blocare bara de activitati facand tot felul de combinatii. Am profesional cu pack2 si meniu in limba romana (sa fie asta problema?) | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |