![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| se poate lua net prin 2 placi de retea?
stie cineva daca/cum se poate face treaba asta? adik dc merge... sa am 2 placi de retea in comp, fiecare legata la alta retea, iar fiecare dintre cele 2 retele avand netu ei. ar merge sa iau net prin amandoua in acelasi timp, in felul asta avand banda mai mare? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ce search frate? E threadul meu pe Networking, sticky de cativa ani deja. http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=63455
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
[warn=PigBrother]limbajul de maidan pastreaza-l pentru maidan[/warn] @pierre merci de link da' din ce am citit pana acum acolo e vorba de altceva decat ma intereseaza pe mine... eu nu vreau sa fac NAT, vreau sa folosesc pur si simplu 2 conexiuni de net prin LAN. @burebista daca am spus ca e execrabil, am considerat ca e asa in comparatie cu alte search engine-uri. si avand in vedere ca nu ma cunosti de nicaieri nu inteleg cum iti permiti sa ma faci prost asa ca marsh la cacat si gaseste-ti ceva mai bun de facut decat sa stai toata ziua pe forumuri sa comentezi | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului | Quote:
Quote:
oricum trebuia sa postezi la networking&... ... si las-o mai usor cu limbajul ca pe aici avertismentele se dau foarte usor ...
__________________ | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
[OFFTOPIC] ebh, dacă te uitai un pic prin regulament vedeai că se sugerează să foloseşti search înainte de a pune o întrebare la care, vorba tipului enervant , s-a răspuns de 200000000 de ori.Ca să nu mai vorbesc de folosirea limbajului de mirc, postat în altă secţiune şi maltratarea limbii române... Caută în pace şi sper să-ţi răspundă cineva. [OFFTOPIC]
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |