![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recuperare parola la cont yahoo
sa zicem ca mi-am uitat parola la yahoo cum pot sa mai intru? tot incerc cu "forgot password" sa imi dea parola noua,insa ma intreaba de "Confirm Your Identity" la care chiar nu stiu ce sa raspund.ziua de nastere,anul.. vad ca nu se potrivesc.culmea ca nici nu am gasit asemenea informatii in cont la options. ce naiba pot sa fac??
__________________ DFI DK P35 T2RS , E-8500 + Andy Samurai Master ,OCZ PC2-9600 FlexXLC 1200mhz , Sapphire 4850+Scythe Musashi , Raptor 74gb + Hitachi 1TB+samsung F1 1tb+320gb seagate,Pioneer 215d, Audigy 4, Leadtek TV2000XP , Razor Copperhead , Logitech QuickCam Sphere MP , Logitech Z-5450, Thermaltake Armor 8003BWS , Bequiet Dark Power 600w, Samsung 214T | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu poti sa citesti mail-ul nimanui daca nu stii raspunsurile la intrebari. la toate: data nasterii... tot tot... daca e o persoana mai cunoscuta, le stii pe astea, dar poti gresi la @favourite restaurant@ sau @favourite pet@.... in alt mod eu nu cred ca poti, cu toate programele de citit mail la yahoo care exista
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
[warn=PigBrother]reciteste regulamentul[/warn] [warn=PigBrother][/warn] hai sa spun mai exact despre ce este vorba. stiu de ceva vreme parola la contul prietenei mele insa sa prins ca stiu ceva si mi-a zis ca vrea sa il schimbe.de asta vreau sa vad daca pot intra asa,imi da alta parola si o schimb la loc cand ies.asa m-am gandit dar se pare ca nu merge.si am verificat si pe contul meu la optiuni date despre ziua mea de nastere etc.,dar nu gasesc nimic asa ceva.
__________________ DFI DK P35 T2RS , E-8500 + Andy Samurai Master ,OCZ PC2-9600 FlexXLC 1200mhz , Sapphire 4850+Scythe Musashi , Raptor 74gb + Hitachi 1TB+samsung F1 1tb+320gb seagate,Pioneer 215d, Audigy 4, Leadtek TV2000XP , Razor Copperhead , Logitech QuickCam Sphere MP , Logitech Z-5450, Thermaltake Armor 8003BWS , Bequiet Dark Power 600w, Samsung 214T | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |