![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
Ma frustreaza de ceva timp faptul ca avem conturi de gmail de 2 giga si ceva si totusi trebuie sa stau sa trimit cate 10 mega asta cauzeaza, in sensul ca nu toate pachetelele ajung plus ca daca am ceva mai mare......nu prea e placut sa repeti cu outlook arhiva.... daca stie cineva un mail moca....care permite mai mult de 10 mega macar 100 daca se poate! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
care 2GB ca eu am 2.6 deja .. in alta ordine de idei, mailul nu a fost gandit pentru transfer de fisiere mari. pentru asta exista ftp si mai nou clientii de file-sharing. sau poti sa uploadezi fisierul pe un site specializat si sa dai linkul cui vrei.nu in ultimul rand, cred ca ultimul lucru pe care il vrea google este sa inceapa traficul de filme pe serverele sale de mail, gen 7x mailuri a cate 100mb fiecare. ma indoiesc ca limita va fi crescuta prea curand; si in nici un caz nu cred ca va ajunge la 100MB. eventual 15-20MB.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
poti incerca alternativa : http://www.yousendit.com/ Mai buna decat mail-ul
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sau http://www.sendyourfiles.com ca plugin pentru clienti de email . Nu e singurul program de acest fel - dar in general nu prea ai motive sa trimiti mail-uri foarte foarte mari . Mai exista www.filehost.ro si desigur www.fileplanet.com btw offtopic You are currently using 1571 MB (58%) of your 2695 MB. Asa ca se poate si cu mailuri mai mici de 10MB
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Când ai nevoie să primeşti/ trimiţi documentaţii, specificaţii, drawing-uri, prezentări.. ţi-ar prinde bine ataşamente mari permise. Dar de-acum vorbesc de setările din serverul propriu (fiecăruia) de mail.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
Raven ai dreptate, dar se pare ca lumea nu intelege, am spus un serviciu gratuit pe cand http://www.sendyourfiles.com nu este... Inca nu am gas am intrebat si pe la prieteni. Motivul este urmatorul. Serveru de retea are vreo 10 12 mega pe extern....Pot sa il folosesc la capacitate maxima setandul ca smtp in outlook. Nu prea se compara 10 mega upload cu 100 de k....sau chiar mai putin. Uneori deci iese din discutie problema cu situri gen www.filehost.ro | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Max. 1 user 30 day FREE trial, 100 MB datatraffic
__________________ the unfunny troll | |||
|
| Advertisment | |
![]() |