![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala | Cum mult instalul de XP pe o alta partitie?
... da' , tocmai am pierdut vreo 5 ore incercand sa "MUT" cu Norton Ghost ( 1999 ) partitia de XP fat32 pe partitia noului HDD fat32. "Buteaza" dar se opreste la pasul cant ar trebui sa apara userul/pass ( exact inainte sa apara desktopul ). Mor de nervi. Cunoasteti alte metode ?
__________________ Un documentar chiar obligatoriu de vazut global dimming Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rau, ci de aceia buni care ii privesc si refuza sa intervina. (Albert Einstein) Pungile traiesc mai mult ca oamenii! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu se poate. M-am lovit de problema mai demult cind mi-am dat seama ca am instalat windowsul pe partitia D pentru ca l-am pus cu toate hardurile alimentate. Cautind solutii pe net am fost pus in fata adevarului sumbru: referintele absolute la litera hardului pe care e sistemului sint atit de multe si discrete incit e practic imposibil sa faci tranzitia. Litera hardului o modifici din registry, no problemo. Dar de la punctul ala de la user/pass nu au trecut decit poate 1% din cei care au dezbatut problema pe net. Chiar daca e adevarat si ai sanse sa treci de hopul respectiv, o faci numai ca sa obtii un lockdown sau BSOD undeva mai departe in secventa de boot. Game over.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala |
Se pare ca nu am mi-am exprimat complet problema. A aparut un HDD mai mare. Nu vreau sa mut XP pe o alta litera si pur si simplu mut tot pe C: dar pe Hardul mai incapator. Dupa ce fac copierea/mutarea Xp-ului scot din sistem vechiul HDD. Cu 98se nu am intampinat in viatza mea complicatii de genul, in schimb XP-ul e tare ciufut ( in general ) | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Problema este o extensie a problemei mentionate de mine. In fapt este probabil chiar motivul pentru care ce ziceam eu nu functioneaza - chiar daca reusesti sa schimbi litera hardului (in cazul tau nu e cazul) ramin referinte absolute la hardware care nu-ti permit genul asta de swap-uri. W98 si ce a fost inainte "nu se pune". Mutai sistemul complet pe alt hard cu o discheta bootabila si cu norton commander ffs. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Negue, Nu stiu daca te ajuta dar uite cam ce s-a intimplat la mine....Aveam so pe un hdd de 80 iar in sistem mai aveam un hdd de 300 pe sata....cel de 80 este wd iar cel mare este maxtor....cu maxblast 4 am formatat hdd de 300 ca disc de boot...dupa care am copiat pur si simplu tot discul de 80 pe asta....am intrat pe urma in biosul placii si am setat ca hdd-ul de 300 sa primul disc de boot...A mers cu ceva poticneli la inceput, dar cind am fost convins ca merge, abia atunci am reformatat hardul de 80 si l-am lasat in sistem ca un fel de back-up.... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |