![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Probleme windos XP !!!
Am formatat de 2x hdd pana acum si rezultatul a fost acelasi...nu am reusit sa scap de acea problema... mi se aude sacadat in winamp sau bsplayer acum nustiu de la ce este am pus si norton utility si nu a gasit nici o problema nustiu ce ar fi de facut... nu gasesc nici o eroare nici o problema nustiu de l;a ce ar putea fi ???? please help me !!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
am intalnit si eu asta mai demult, cdrom-ul era in PIO Mode, si cand se copia ceva de pe un cd, sacada sunetul in winamp.
__________________ Intel E6600@3.5@1.3|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|8GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD+ 6xWD640GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK & Samsung 223Q|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Cu exceptia cazului in care controllerul IDE e defect (sau nu merge bine cu drivere generice) este improbabil ca un device sa fie in PIO imediat dupa instalarea windowsului. Cel mai important de stiut: sacadarea presupune sacadarea procesorului (mouse-ul se sacadeaza in sincron cu sunetul) sau numai sacadarea sunetului? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |