Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-02-2006, 01:07   #1 (permalink)
Registered User

Question Cel mai bun dictionar Englez - Roman si Roman - Englez

Well, cred ca titlul threadului spune totul. Caut si eu ceva de genul asta, de dimensiuni mai reduse (nu ma intereseaza cu lectii pe N CD-uri si alte nebunii de genul asta), eventual chiar ceva freeware, intrucat ma lovesc mereu la firmele unde tot administrez ca e cerere mare pt. asa ceva. Am incercat cu Everest, care mi se pare super tare, insa am impresia ca nu are Romana - Engleza, si in plus si-au cam prins fetele nasul in el (mai greu de folosit). Mai am un Valahus Dictionary, foarte foarte simplu de folosit, insa e vechi, si face niste traduceri care cateodata par scrise de copiii mici.

Daca stiti unul mai destept si usor de folosit, as aprecia daca mi-ati spune si mie. Personal nu folosesc, consider ca ma descurc, insa as vrea sa gasesc ceva sa ii ajute atat pe cei incepatori (doar un click si cuvant si gata) si pe cei care cauta termeni mai greu de tradus (aici Everest e interesant, insa chiar nu inteleg de ce nu stie romana - engleza).

Multumesc anticipat !

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 06:42   #2 (permalink)
Registered User

Lentzi's Avatar

ai versiunea mai veche de everest? 1.2 parca, are ~ 2mb, un singur exe, e cel mai simplu de folosit si contine destul de multe cuvinte, mie mi-a gasit mereu tot ce-am cautat. si e doar eng-ro si ro-eng.
Intel E6600@3.6@1.4|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|8GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD+ 5xWD640GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK & Samsung 223Q|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2

Lentzi is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2006, 13:54   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Lentzi
ai versiunea mai veche de everest? 1.2 parca, are ~ 2mb, un singur exe, e cel mai simplu de folosit si contine destul de multe cuvinte, mie mi-a gasit mereu tot ce-am cautat. si e doar eng-ro si ro-eng.
Din pacate pe cea veche nu o am, am una cu manager si tot felul de dictionare (nu zic, sunt bune, dar chiar nu imi trebuie italiana si alte alea), insa are cel mai mare lips, nu are roman-englez, doar englez-roman. O sa caut versiunea 1.2 sa vedem Merci.

MonkY is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules