![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Mi-am cumparat de curand Web Page Maker ultima versiune, in ideea de a-mi face o pagina de internet. O singura problema apare: atunci cand pun background in firefox nu se vede, dar in IE se vede. In helpul softului scrie ca e compatibil cu toate browserele de pe piata, inclusiv Firefox, Opera, Netscape si IE. Daca este cineva pe forum care a mai folosit dracia asta de soft sa-mi zica si mie cum se poate pune backgroundul ca sa se vada si in Firefox. Multumesc anticipat.
__________________ Iar am macat. Sa puna cineva lacat la frigider | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai cand vine vorba de incarcat pagina de background el face urmatorul lucru: <body background="C:\Dokumente und Einstellungen\templates\intro1.bmp"> dar nu se vede nimic in Firefox. doar in IE . SI orcum sunt bata la cod HTML
|
| | #6 (permalink) | ||
. Softul asta este gen drag&drop asa mai ptr necunoscatori ca mine. Desigur include posibilitati mai complicate dar nu ma intereseaza. La ce vreau sa fac eu nu imi trebuie. Daca vrei poti sa-ti dau helpul de la el ca sa-l citesti.Atata timp cat in help zice ca merge si in Firefox, de ce nu merge? Offtopic: iar au inceput astia cu terorizatul pe Messenger. Am primit de la unul ghidushie urmatorul mesaj"pe 30 februarie anul curent se vor da pe gratis covrigi in piata romana pt victimele din din terminatorul I,II si III veniti".
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Ramane nu, multumesc. --edit-- Repet inca o data, cu mai multa claritate. Softul tau incearca sa puna drept background o imagine care se afla in directorul templates. Partea proasta este ca el pune calea absoluta C:\bla-bla\intro1.bmp (FFS, n-ai un jpg sau gif?) catre fisierul ala. Pune tu de mana calea relativa de la index.htm (sau ce fisier editezi tu acum) catre fisierul bmp. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Fisierul este generat automat. Si arata cam asa: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" > <html> <head> <meta name="generator" content="Web Page Maker V2"> <style type="text/css"> .ws6 {font-size: 8px;} .ws7 {font-size: 9.3px;} .ws8 {font-size: 11px;} .ws9 {font-size: 12px;} .ws10 {font-size: 13px;} .ws11 {font-size: 15px;} .ws12 {font-size: 16px;} .ws14 {font-size: 19px;} .ws16 {font-size: 21px;} .ws18 {font-size: 24px;} .ws20 {font-size: 27px;} .ws22 {font-size: 29px;} .ws24 {font-size: 32px;} .ws26 {font-size: 35px;} .ws28 {font-size: 37px;} .ws36 {font-size: 48px;} .ws48 {font-size: 64px;} .ws72 {font-size: 96px;} .wpmd {font-size: 13px;font-family: 'Arial';font-style: normal;font-weight: normal;text-decoration: none;} </style> </head> <body background="C:\Dokumente und Einstellungen\templates\intro1.bmp"> </body> </html>
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |