![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| codare audio in VIRTUAL DUB
codarea audio mp3 in Virtual Dub e limitata la 56kb/s am instalat codecul fraunhoffer da nu-l accepta iar cu codarea divx-audio se blocheaza,nu pot face nimic versiuni pe care am incercat 1.6.11,1.6.14 aveti vreo rezolvare? 10x
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
poza
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 19-02-2007 at 23:34.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
am instalat codecul separat,fraunhoffer mp3 codec si mi-a aparut la prima deschidere a virtual dub o fereastra de avertizare cum ca nu accepta codecul...nu am cum sa o reproduc,pentru ca a fost singura data cand a aparut inseamna ca o sa bag k-lite LATER EDIT: merge apare doar un singur encoder mp3 10x all
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 04-04-2006 at 13:41.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
cu lame mp3 nu se intampla nimic am ramas la pachetul k-lite 10x
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |