![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Help Microsoft Script Editor
Am si eu o problema care apare uneori cand deschid unele pagini de internet cu IE 6.0 (nu am reusit sa gasesc un anumit tip de pagini care dau eroarea asta). In primul rand imi cer scuze de limbajul de noob, pentru ca eu sunt mai mult un utilizator al calculatorului! Deci: uneori mi se descihde java console in dreapta jos si dupa cateva minute se deschide si Microsoft Script Editor cu niste aberatii de cerinte, printre care ma intreaba daca vreau sa ii dau debug la un program si daca ii dau no, el apare de cateva ori la rand pana ii dau yes. Si aici imi deschide o alta fereastra in care imi spune ca a aparut o exceptie si daca vreau sa ii dau break, ceea ce ii dau, si imi apare un cod de html lung de ma doare capul si asa ramane pana inchid pagina respectiva. Daca incerc sa inchid programul, ma intreaba "do you want to stop debugging", ii dau yes si el se deschide din nou, o ia de la capat. Nu ma deranjeaza foarte mult, doar ca e o alta fereastra deschisa si nu stiu ce face, si asta ma zapaceste rau de tot. Momentan am inchis toate ferestrele cu ctrl+alt+del si nu mai am eroarea asta pe ecran, data viitoare cand apare o sa incerc sa fac si un screenshot! Multumesc tuturor celor care vor raspunde!
__________________ Decat cocoasa de munca mai bine burta de bere! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |