![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| pot folosi Girder cu telecomanda MSI?
As dori sa stiu daca cineva a incercat sa foloseasca programul Girder (Girder v3.3.8) in combinatie cu o telecomanda venita cu placa video MSI FX5600 VTDR VIVO 128MB. senzorul telecomenzii se conecteaza la calculator prin functia de video in a placii (banuiesc). Nu am mai folosit programul pana acum si nu stiu daca gresesc eu ceva sau pur si simplu nu sunt compatibile. Eventual alte alternative la programul asta mai sunt? daca da, atunci un link sau nume ar fi de ajutor .Multumesc.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Nu cred ca ai cum pt ca girder cauta comunicatiile pe un anumit port, com1 cred si nu cred ca are cum sa le "vada" pe cele care trec prin placa video. Probabil poti folosi numai telecomanda si sa-ti cumperi senzorul. Daca esti pasionat de electronica il poti face singur dar nu se merita efortul.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| ohm a dat o posibila solutie: iti cumperi un senzor pe serial & stuff. Pt placa ta nu cred ca este plug/in realizat. Eu comandam pc prin intermediul tunerului tv, dar aveam plug-in pt el.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |