![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Dupa vreo cateva ore sau minute de umblat prin WinXP imi apare un ecran albastru care necesita un reset (altfel nu este posibil). Am încercat un WinXP simplu si apoi un WinXP cu Pack2, care merg perfect si fara erori pe alte calculatoare, dar pe acesta apare .... (ecran albastru) - si am folosit si partitie NTFS ptr. ca stiu ca e mai rezistent la erori. Care poate fi cauza? Acum am sa-i dau un scandisk din DOS sa vad daca are HDD, bad-uri! Ce altceva ar putea sa fie ca nu am nici cea mai mica idee? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
eroarea este urmatoarea (poate va spune ceva acest mesaj) Quote:
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Iaca ce zice Bill despre 0XA. Ai problema asta de curând, sau acum e prima oară când instalezi XP-ul pe calculator? Ai instalat ceva drivere de curând? Ai f'un dispozitiv pe USB? Cu temperaturile (CPU, VGA, NB) cum stai? Voltajele? Încearcă şi un test la memorii cu memtest86, sau mai bine dacă poţi testa alt modul de memorie. Încearcă să dai din BIOS Load Fail-Safe defaults, disable sunetul, modem-ul, LAN-ul on-board (dacă ai). Lasă numai placa video (scoate toate plăcile PCI) şi vezi ce se întâmplă. În general e o problemă de supraîncălzire, memorii cu probleme, sau un driver/dispozitiv care nu se împacă cu MB-ul. Cam atât îmi vine în minte acu'.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |