![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| TCP/IP settings neacceptate de XP, working in win2000 - wtf?
Am nevoie sa schimb setarile de retea (IP, subnet mask, gateway, DNS server). Spre supriza mea "placuta" observ ca WinXPsp2 nu accepta setarile, cu mesajul "The combination of IP address and subnet mask is invalid. All of the bits in the host address portion of the IP address are set to 1. Please enter a valid combination of IP address and subnet mask." (atasament). Aceleasi setari functioneaza fara probleme in 2ksp4. Like wtf? Typo exclus. Idei? Google nu m-a ajutat. 10x
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Raptor, ce incerc eu sa fac e foarte simplu: copii de pe contractu' meu cu provideru' setarile. Daca le copii in Windows 2000, functioneaza, daca le copii in XP, nu. Ce vreau e la fel de simplu: sa functioneze si in XP. Ivan cred ca a clarificat intrucit treaba (10x a lot m8), totusi posibilitatea unui typo intr-un contract tip duplicat in citeva sute de exemplare mi se pare greu de acceptat: Quote:
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Io n-am zis ca nu-i corecta. Totusi de ce / cum de functioneaza in 2000? Asta de bine ce am renuntat, cu moartea in suflet, la mult-pretuitul meu 2000sp4 - now i'm having second thoughts. Anyway. Cu modificarea propusa de Ivan functioneaza (in sensul ca am si Internet prin conexiune). Ciudat, dar se pare ca unii netadmins chiar mai stiu cite ceva. ![]() O sa solicit clarificari de la provider. Oricum, case closed, multumesc pentru ajutor.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |