![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am un PIII la 800 MHz dar are BIOS-ul cam vechi si din aceasta cauy[ nu boot-eaza de pe CDROM Stiu ca am nevoie de 5 dischete 1 - stiu ca trebuie sa introduc CD-ul cu WINXP in CDROM 2 - apoi pun prima discheta in Flopy Disk 3 - acum selectez optiunea START - RUN si apoi introduc comanda: f:\bootdisk\makeboot.exe (unde f este unitatea CDROM) * (CD-ul este bun deoarece nu este prima oara de cand instalez de pe el) Totul ar trebui sa fie bine dar din pacate imi apare eroarea ca nu gaseste locatia. Ce am de facut? ce alta solutie am? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am gasit si aici :http://www.microsoft.com/downloads/d...7-4FED408EA73F Urmeaza sa-l probez. Multumesc mult. Am sa revin ca sa spun daca a mers Apropo nu a facut nimeni un utilitar tip DOS care sa-ti dea optiunea sa boot-ezi de pe Flopy, HDD sau CDROM? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am instalat deja WinXP folosindu-ma de cele 5 diskete si merge struna. Stiu ca este riscant un Upgrade de BIOS (nu am mai facut niciodata asa ceva), dar parca as incerca odata ca pare a fi util - Ramane de vazut. MULtumesc mult ptr. informatii care mi-au fost utile
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |