![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
De 3 ani de cand am calculatorul am avut numai windows xp ori normal ori cu sp1.Totul era bine pana cand am vrut sa instalez cateva programe,dar acestea cereau sp2.Asa ca am facut rost de sp2 i-am dat setup facea partea de setup cu interfata aia fara suport mouse si a mers bine dar cand sa faca cateva liniute albastre la chestia aia cu windows logo ,din contra nu facea nici o liniuta ci bara ramanea goala ore in sir Sa nu credeti ca nu am incercat cu alte chituride service pack 2,aprox. 5 kituri.Acum am un kit de sp2,dar cred ca e beta pt. ca imi merge dar are bug cu directx si lipsesc cateva dll.Ma puteti ajuta va rog? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am patit si eu la fel cu 2 laptop-uri Compaq Presario B1013. Windows XP se instala perfect, rula impecabil, dar cand i se instala SP2, ingheta. Dupa multe incercari : instalat XP original care venea cu laptop-ul (cu licenta), urmat de SP2 de pe site-ul microsoft, instalat direct CD cu SP2 inclus (si Home si Professional, cu licenta), nici un rezultat pozitiv. Nu mai zic cate telefoane si mail-uri am dat la Microsoft. Nimic. Nici azi n-am rezolvat problema Laptop-urile in cauza erau dotate P4 2.4, aveau placa video FX52000 cu memorie dedicata, sunet integrat 5.1, o bijuterie pe vremea aceea. Eu cred ca nu-i conevenea chipset-ul de pe placa de baza sau ceva pe acolo (retea, sunet), dar n-aveam cum sa scot componentele sa vad ce se intampla, in locul tau as scoate toate placile afara (tuner, audio, retea si tot ce ai) si sa si disablezi din BIOS ce ai integrat (sunet sau ce mai ai pe acolo). Zi si modelul placii de baza, eventual uita-te pe net, poate gasesti mai multe de incompatibilitatea placii cu SP2 si din ce cauza apare problema. Bafta.
__________________ Cumpar placi video si audio vechi | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pai schimb-o daca poti cu ceva mai "renumit", un abit, asus, msi, chiar si un gigabyte, ceva acolo.
__________________ Cumpar placi video si audio vechi | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |