![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | probleme cu windows-u'...pls heeeeeeelllp
...din cand in cand (adik de vreo cateva ori pe minut) mi se blokeaza windowsu' (cate 3-4 secunde) dupa care isi revine ... pana la urmatoarea blocare.... din ce cauza? .... io nuh ce sa-i mai fac...shi windowsu e instalat fresh .... e win xp.... win 2000 nu-mi face probleme....
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Sincer nu cred ca ai Windows-ul original . Incearca alta copie de Windows sau cu Windows-ul Original. Daca ai incercat si cu alta copie de Windows, vezi sa nu ai vreun worm ceva.
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu era ala sfatul. I-am dat o idee...nu trebuie sa sari sa zici "ha uite ca sfat da si ala...", incercam doar sa lamuresc un om... Si daca chiar vroiai sa il ajuti ii ziceai si unde sa gaseasca Indexing Service ca nu toti stiu cu ochii inchisi unde sunt anumite optiuni Windows-ului...
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | ) good one.... ) .... n-am win original shi nici n-o sa am in viitoru' apropiat... oricum am incercat cu vreo 3 windows xp diferite..unu mai nou decat celelalt... same sht... iar virushii n-am de unde sa-i iau daca nu am retea...repet...problema asta apare din prima dupa instalarea win-ului....
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pai nu neaparat trebuie sa ai retea ca sa iei virusi. Ai avut un CD cu un virus pe el, s-a bagat frumusel in D:\ (asta in cazul in care nu ai un antivirus bun) si tu cand iti instalezi Windows-ul iti formatezi (sau nu) doar partitia C:\, virusul devine activ. Incearca cu Windows SP2 sau cum a zis PigBrother... Bafta... PS:Ca sa dezactivezi Indexing Service dai asa: Start->Run->services.msc si de acolo alegi Indexing Service, properties si ii dai stop. La mine vad ca e deja oprit by default din Windows XP SP2
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
virus mai mult ca sigur nu e...hardu e fresh... e la primele folosiri...l-am cumparat acu' 2 zile shi pe el nu s-au copiat decat fishierele pt win (atunci cand l-am instalat of course)...am sa incerc cu indexing service ... dar daca zici ca la sp2 e deja oprit nu prea am ce cauta pe acolo... @allblack: n-ai nimerit-o cu placa video...pe calcu asta am tot un shpan de placa video dar e nvidia...shi i-am pus ultimele drivere...poate placa in sine e prea varza..ca e pe 32 mb ...
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pt placa video as recomanda totusi driverele ce au venit cu placa... sau daca-i de 32mb... mai noi de 53 nu as recomanda.. am avut un fx5200 si am bagat un 61.77 si cand am pus unu mai nou.. a inceput sa faca fitze... asa ca am reinstalat driveru original si a mers brici.. la fel si acuma cu 6200 care o am acuma.. driverele originale merg brici..
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
incearca un win fresh... un win fara sp-uri.. iar apoi dupa instalare.. da-i toate update-urile windows-ului si apoi vezi daca tot asa iti mai face...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |