![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Am probleme cu tot ce tine de Flash. Need help.
De cateva zile nu mai pot folosi Opera ca lumea, nici Yahoo Messenger. Primesc erori peste erori si mi se inchid. Se pare ca astea 2 folosesc flashul. Am reinstalat tot ce se putea reinstala, pe langa Opera si YM insasi. Am reinstalat Java Invironment, Flash Player. Ce este de facut ? Nu mai pot naviga deloc, messenger nici atat. Need help... ![]() In poza 2 faceam un scandisk cu Norton si s-a blocat la acel fisier.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Precum am spus si aici, e posibil ca aparitia Flash Player 9 sa fi perturbat niste lucruri. Nu am nici cea mai mica dovada in acest sens , dar este o posibilitate de luat in calcul.Poti incerca oldversion.com? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Un pic de offtopic: "Flash Player 8 experienced unprecedented adoption in the first quarter of its release, in part due to the auto-update feature introduced with Flash Player 7. That was the first time we turned it on, and we'll be turning on auto-update notifications for Flash Player 9 to let people know there's a new player available for downloading." De la adobe citire. Asta ca dovada ca pot sa-si bage coada. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Tot nu a mers dupa ce am instalat Flash 7. Mai nou nu pot intra nici un Windows/System32 ca sa redenumesc fisierul ala. Cred ca e o problema mai grava decat flashul. Btw, nu pot intra nici cu explorerul de Windows, dar nici cu Windows Commander (!!!!) - cu asta nu am avut NICIODATA probleme. Ce se intampla... ? ![]() LATER EDIT : Mda, am dat un restart ca sa pot intra in system32 si s-a blocat tot calculatorul cand am incercat sa intru. ![]() Merge groaznic de prost...
__________________ F - R - I - E - N - D - S Last edited by jijea; 08-07-2006 at 22:20.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |