![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| AJUTOOR Sound ,VIdeo And Game Controllers
Salut ! am nevoie mare de ajutorul celor care se pricep ....in XP.... am facut o mare greseala...am incercat sa scot cateva codecuri care nu isi faceau treaba si am ajuns in SAFE MODE si am dat uninstal la Tabul :"Video Codecs" din " Sound Video And Game Controllers" acum nu mai merge sunetul pe anumite filme si am multe alte probleme de "media" aparutr du pa aceasta "operatie" vreau sa instalez tabul initial fara a face un "format" si fara a face o instalare fresh pt XP ............................................................... multumesc SKYURO
__________________ SIZE DON'T MATTER SPEED IS EVERYTHING! YM:skyu_ro | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Vezi aici: http://www.microsoft.com/windows/win...cdownload.aspx ca ai toate codecurile care le instaleaza WMP pt. Win XP.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu au treaba codecurile de WMP Mergi in Control Panel, Add/Remove Hardware, lasa-l sa caute, "Yes, I have already connect the hardware", fa scroll pana jos la "Add a new hardware device", apoi "Install the hardware manually selected from a list (Advanced)", Next alegi "Sound video and game controllers" si aia e. Ai gasit Audio codecs alea sterse din greseala
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Suuperrr!! Am reuit sa rezolv problema fara o instalare de xp!Multumesc tuturor pt sfaturi..Rezolvarea a venit din partea lui "PigBrother" care a stiut exact ce imi trebuie multumesc pt ajutor!!
__________________ SIZE DON'T MATTER SPEED IS EVERYTHING! YM:skyu_ro | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |