![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai numai tu poti sa iti raspunzi la intrebarea asta...... DAca vrei sa iti pui un linux ceva si te coafeaza atunci nu merita sa iti cumperi o licenta de win.... Daca totusi ai nevoie de win ....... nu poti sa pui intrebarea pe acest forum daca ai sau nu nevoie de licenta ptr ca ( cica) aici vb doar de lucruri legale si nu te putem sfatui sa nu folosesti licente. Cat despre ce windows.... iar depinde de tine.... daca ai pentium 1 acasa atunci un Win 95 osr 2 sau poate un win 98 Daca nu ..... winxp ..... sau daca ai hardware ul potrivit un Winxp x64 Cati ani ai ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Daca ai bani disponibili pentru asa ceva, se merita. Macar nu te plictisesti cautand crack pentru WGA, injurand WMP 11, Windows Defender sau IE 7 ca nu se instaleaza, samd. Plus ca sistemul de operare e singurul produs comercial indispensabil, restul aplicatiilor au replici gratuite variind de la onorabile le net superioare. Oby, shooo shooo, Linux? Ce sa faca cu el, sa joace alea 3 jocuri portate pe el?
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
apropo de win cu licenta...daca primesti la un laptop si win licentiat,ca acel win sa fie legal trebuie sa-l instalezi numai pe laptop ? daca-l instalez pe alt sistem e ilegal ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Te cred, dar nici 15 milioane cat e Office Small Business nu e. Nu stiu metoda de licentiere la Office Student and Teacher 2003, pretul de 5 milioane pentru Word, Excel, Powerpoint si Outlook e insa OK. Mdea "Terms and Conditions Office Student and Teacher Edition 2003 is a personal learning license for noncommercial, educational use only. To obtain Office Student and Teacher Edition 2003, you must be a qualified educational user or a household member of a qualified educational user." Poate imi traduce cineva din limba de lemn in aia normala
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
am 15 ani de ce intrebi ?
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
si la 15 ani n-ai aflat inca faptul ca se scrie licenta nu liceenta? la naiba, doar nu-i la liceu, sa fie liceean! ![]() sau voi ii ziceti liceian? on: normal ca se merita.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre win cu licenta, se merita.. pentru ca nu ai alta solutie reala. De vreo 2 luni ma joc cu linux ( suse, mandriva, ubuntu ) si desi sunt foarte aproape de Windows ( ca functionalitate ), problema este legata de lipsa unor programe/jocuri. Eu lucrez in contabilitate... si nici un prog de contabilitate/declaratii nu functioneaza corect in linux. Ca sa nu mai vorbesc de internet banking, pentru care nu exista suport in linux. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| cyfaws, si bogdanar a facut aceeasi greseala, dar din dorinta ta de a ma ataca pe mine fara a spune nici macar un lucru on topic, se pare ca ti-a scapat ![]() Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
MYSTIK, tu ai inceput cu carcoteala, la adresa lui andrei2222, si ai incercat s-o dregi la sfarsit cu o incercare de on-topic. Nu te flata ca n-am nimic personal cu tine.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |