![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Va Rog Frumos Ajutati-ma
Deci de curand mi-am formatat calculatorul... inaintea de a imi formata calculatorul mergea perfect oDC-ul acum... am pus ipul corect si portul care mi sa spus s il pun si nu merge nici search si nici download va rog FRUMOS ajutati-ma
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
dap.. si io am avut chestia asta si cu passive am rezolvat-o pan la urma...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pentru cei ce recomanda pasivul : pe direct connect nu este posibila conexiunea pasiv pasiv. Asta inseamna ca daca intrati pe un hub in care 50 % din useri sunt in mod pasiv, voi, ca useri pasivi, veti putea face transferuri doar cu cei in mod activ. Userul in mod activ, poate face transferuri si cu pasivul si activul.
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ai putea sa intri in start/Control Panel/windows firewall si acolo dai Exceptions si cauti daca ai oDC in lista de exceptii si daca e bifat ca exceptie. Abia dupa aia mai vorbim de setarile DC-ului. Asta daca nu ai si un alt firewall.
__________________ Creierul este un organ oarecum indispensabil capului | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |