![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| program pt schimb de date mobil<->PC
salut, vreau sa va intreb daca stiti un program cu acre sa pot si eu transfera mai rapid datele pc-mobil mai repede(am un philips 362), pentru ca la mobil nu am primit nici un soft si dureaza foarte mult sa transfer fiecare melodie, poza in parte! multumesc | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...=Link_Softwarede aici edit: daca ai programul si transferi prin infrared este normal sa fie viteza mica, un cablu de date ar aranja situatia, insa am avut un 355 si abea dupa o luna am gasit cablu | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu, deocamdata nu ma plang de viteza de transfer ci de manevrabilitate, pentru ca trebuie sa dau la yes-uri de fac scurta la mana pentru vre-o 50 de poze si mi-ar trebui un manager de fisiere pentru telefonul meu, adica sa nu mai stau la fiecare fisier in parte sa-i dau send, send yes, yes samd, etc!
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Poţi încerca şi asta e mai uşor de manevrat
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |