![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| nu pot da share in lan+usb front panel conexiune...?
1. mi-am bagat din nou windowsul si nu pot folosi share-ul cu celalat calculator din alta camera!inainte sa schimb windowsul a mers fara probleme! dp calculatorul meu imi da eroare ca nu este accesibil calculatorul si de pe celalat calculator imi cere parola sa intre!ce sa fac? scuze daca am mai postat inca odata ceasta problema! 2. mai am o problema: am 2 porturi aditionale la placa de baza(EPOX 8NPA71) si nu stiu unde sa le conectez, in carte scrie cam unde dar nu exact! si ma averizeaza ca daca nu sunt puse cum trebuie poate defecta tot sistemul! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi |
1. Parca iti raspunsesem acolo . 2. Se defecteaza pe naiba . Vezi ca am incercuit aici : http://www.computergames.ro/forum/at...5&d=1149662918 unde trebuie conectate (trebuie sa fie 2 randuri de pini , 4 cu 5) . | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
Mi se pare cam greu sa concep chestia asta (adevaru' e ca sunt si f obosit si ma doare capul , poate mai tarziu o sa-mi fie mai usor ) . Daca montez un bracket USB si nu pun bine firele , nu ar trebui sa plece ceva curent din ea ca sa se strice placa de baza ? Dar in ea intra curent , care se duce mai departe pe fir si nu vad cum s-ar putea intoarce curentul inapoi sa se strice placa de baza . Si parca la bracketurile usb , locul ala unde ar veni al 10-lea pin nu e acoperit ? Deci nu exista riscul de a fi montata invers . Repet : sunt f f obosit . Just ignore me daca spun prostii . I need a brake . | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ar trebui sa fie 4: Data+, Data-, Power si Ground. Le deosebesti dupa culori si dupa manualul placii de baza. http://www.interfacebus.com/Design_Connector_USB.html#b
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
Banuiesc ca ai modelul 8NPA7I , si nu 8NPA71 cum ai spus in primul post . In prima poza am incercuit care sunt USB-urile , in a doua ti-am desenat cum trebuie conectate firele (ground-ul trebuie pus langa al 9-lea pin , cel liber) . | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
merci mult baieti
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |