![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ma gandeam sa fac o colectie de 3D Mark-uri. Pana acum am asa: 3D Mark 1999 MAX 3D Mark 2000 3D Mark 2001 SE 3D Mark 2003 3D Mark 2005 3D Mark 2006 Exista si 3D Mark 2002 si 3D Mark 2004?, ca eu nu le gasesc nici la ei pe site si nici pe Google. Daca stiti de unde pot sa le iau va rog sa ma anuntati!
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu exista
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
. Deci nu exista ...
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Alea sunt toate, dar poate ar trebui sa adaugi si alte teste care au facut istorie... inainte de 3DMark99 a fost Final Reality de exemplu. Mai exista si 2 versiuni de AquaMark care sunt cel putin interesante, AquaMark3 fiind destul de relevant si acum, ca real-gaming test... In afara acestor titluri, colectia mea mai cuprinde si alte teste si demo-uri de la producatorii de placi video. Interesant e ca pe sistemul actual nu stiu cat "scoate" nici unul, la un moment dat m-am saturat de teste si nu le-am mai instalat pe sistem.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Da si eu mai am tot felu de teste, unele mai vechi, unele mai noi, dar ma interesa in mod special 3D Mark-ul . Asa ca daca nu mai exista alte 3D Mark-uri inchid colectia si ma apuc de stans altele...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |