![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| WLM + Yahoo Messenger = <3
Windows Live Messenger (fostul MSN Messenger) si Yahoo Messenger s-au unit, in sensul ca pot intercomunica. Tot ce trebuie sa faceti este sa downloadati clientii noi, si apoi sa adaugati contactele de pe cealalta retea. Link-uri utile: WLM si Yahoo Messenger.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
si totusi nu-i mai usor sa folosesti trillianu ? ca pan la urma cam tot aia face... si intr-un final... ym9 va avea implementata optiunea de a comunica si cu cei care au conturi de msn ...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Serios ? Eu am Y! MSG 8 si imi merge... Poate am ciordit codu' sursa din viitor ? keeper_gismo@yahoo.com sent 17.07.2006 00:27: TEST NOTA : Daca cel de pe Y! MSG este OFF-LINE, nu se poate comunica intre cei doi ( MSN Live - Y! MSG 8 ). cel de pe MSN nu poate trimite.Doar cel de pe Y! MSG. Si MSN live are implementata primirea si trimiterea de mesaje "off line".... Sunt la inceput, e normal sa nu se poata.... inca.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
si eu ce am zis..ai rabdare... ym8 are bug-uri ca toate celelalte... si pana rezolva si treaba asta cu msn-u... o sa mai dureze...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |