![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| cum sterg memoria la o imprimanta?
sal! vreau sa sterg fisierele pregatite pt print din memoria unei imprimante - hp3845. probl e ca nu reusesc in niciun fel, metoda clasica si normala nu merge (dublu click pe icoana de jos, de langa ceas si de acolo delete); am scos-o si din priza si am lasat-o cateva ore, nimic. mai cunoasteti voi alte metode? daca erau vr-o 4-5 pg de printat nu era probl dar sunt aproape 100 si chiar nu am chef sa-mi risipesc cartusul aiurea.
__________________ Timpul costa bani. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Aia nu e memoria imprimantei, poti sa o lasi inchisa doi ani si sa o stropesti cu aghiazma. Print spoolerul isi tine paginile pe hard. Presupunind ca nu poti sa dai cancel la joburi din Print Spooler mergi in %SystemRoot%\System32\Spool\Printers si le stergi de acolo. Daca iti da buleala la stergere -> safe mode si stergi asa.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
man, stiu la ce te referi... uite care-i problema pe dea'ntregul, imprimanta nu este a mea, este a unui vecin cu care m-am trezit ieri la usa si cu print'ul in brate. cica lucra intr-o pagina de excel un tabel si cand l-a terminat in loc sa dea print doar la tabel a dat print pa toata foia, unde mai avea inca vr-o 2-300 de tabele si tabelase. acum, cum iti explici tu ca in momentul in care am instalat imprimanta lui pe pc-ul meu si i-am dat drumul, ea scotea in continuare tabelele omului?! nici pana in clipa de fata nu i-am dat de cap, mi-a mancat toata seara... sunt disperat ca nu-i dau de cap si nu inteleg ce poate sa aiba iar el e disperat pt ca are nevoie de ea maine. pronuntati-va!
|
| | #6 (permalink) | ||
|
a, e imprimanta cu memorie interna serioasa (am vazut la unelle HP-uri). zi ce model e. sigur producatorul are o solutie. daca nu, faci altceva, o scoti din priza si o lasi asa cateva ore. sigur n-o sa reziste memoria (decat in cazul in care are vreo baterie)
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
3845. deja am abandonat-o in debara. i-am dat vecinului 500 mii pe ea... o sa bag un top de hartie, i-am refilat cartusul negru si-i voi da drumu, sa vad cate pagini o tine sa scoata. metoda cu scosu' cablului am incercat-o si nimic, are o memorie de elefant! am scris si la HP si pana acum niciun raspuns... ce e f ciudat e ca am aflat ca imprimanta asta nici macar nu are memorie interna!!!! a iesit si din garantie, dar intr-un moment de cumplita disperare i-am sunat pe astia de la service, le zic ca abia am cumparat-o... uitati raspuns aici: " aaa, pai jumate' din hp'uri au problema asta... adu-o aci c-o facem noi, tre sa inlocuim @#@$%# (nush ce piesa, am uitat) si va fi ok " LE: memorie 384 kb! cum poate sa fie asa desteapta la 384 kb memorie???? procesor nu are! documentul ala sigur are mai mult de 384 kb!
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pe site-ul producatorului exista niste softuri cu care poti altera continutul memoriei imprimantei, bagi/scoti fonturi, stergere batchuri alea alea. Cel putin pe mac pentru HP erau. Furthermore in manualul imprimantei trebuie sa existe tot soiul de combinatii de taste pe care trebuie sa le apesi cind alimentezi imprimanta ca sa obtii un master reset. Depinde acum de model bla bla bla.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |