![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Arhiva RAR
O cunostinta a facut o arhiva rar a unui fisier, a facut un sfx Am incercat cu Advanced Rar Password Recovery versiunea unlimited ,, si nu reuseste sa o gaseasca ... care poate sa ma ajute.... sunt dispus sa dau 2 beri-trei... vb serios... care poate/stie sa ma caute pe mess sau la telefon... mersi mult | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Ploiesti |
Search is good for your health ![]() http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=191857 Deci daca parola are peste 5-6 caractere, nu are rost sa incerci nimic. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
heh, ce inseamna sa nu ai habar cum functioneaza un program de password recovery. laf, adevarul este ca programul nu are nicio vina. calculatorul tau e prea slab pentru sarcina ce i-ai dat-o. programul ar fi gasit parola in cele din urma... in functie de lungimea ei, in cateva mii sau milioane de ani.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
mersi frumos SGi .... sincer era 3 noaptea, deci nu m am gandit la asta.. acum am cautat si m am lamurit.. e boala veche asta cu uitatul parolei... in continuare vin cu alta intrebare... daca am aceeasi problema la un *.doc si are cam 6-7 caractere, e rezolvabil? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |