![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu e chiar o gluma proasta, e doar impropriu zis. "Accelerare" se refera la situatiile in care serverul are limitare de viteza per conexiune care poate fi ocolita prin spargerea fisierului in mai multe bucati. Oricum, Flash Get, de cand a devenit gratuit si adware free, e cea mai buna optiune. Excelent este si ReGet, dar costa.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ok ok.. treaba asta e mers la inceput. dar la un moment dat s-au prins si admini serverelor ca intra download managerele si din cate tin minte, pe unele site-uri ,chiar nu puteai sa folosesti un download manager. Oricum, am dap-ul pe pc dar nu l-am mai folosit de cel putin 2 ani ... pentru mine e suficient download managerul din firefox.
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Foloseam si eu mai demult flashget-ul(cam acum 2-3 ani) si din cate stiu nu avea posibilitatea de a sparge un lucru in bucati si sa-l downloadeze asa.Versiunile mai noi au?Eventual spuneti-mi si ce vers. Eu folosesc acum managerul de download cu care vine Opera,dar asta nu are posibilitatea de a fragmenta un fisier.Ceea ce mi-ati recomandat e mai bun? Last edited by dvr; 04-09-2006 at 00:06.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
FlashGet
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
intr-un timp foloseam Internet Download Accelerator si eram multumit ![]() dar acum parca am o lene sa mai instalez (aveam si DAP) asa ca am ramas cu cel din Opera... bun/slab asa cum e... merge | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Free Download Manager are integrare in Firefox via FlashGot, are filtre pentru link-uri multiple, batch download support + tot tacamul (aka the usual shit) nu am incercat FlashGet si nu stiu "what's all the fuss with it". cineva (un "fanboi" ) sa ma lamureasca
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Cel mai mult mi-a placut Internet Download Accelerator. Usor de folosit, numai ca e pe bani
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |