![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Mi-am scanat online... calculatorul ... si am gasit ca am doar 82% din drivere bune... nu erau bune cele de sunet+retea (REALTEK) si cele de la placa video. Cu placa video am rezolvat-o , am downloadat de pe siteun nvidia cele mai noi drivere 91.47 ...dar nu stiu care e situl realtek sau de unde sa le iau pe celalalte ... cine stie il rog sa imi spuna si mie ... multumesc
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Da' tre' sa recunosc ca e tare asta cu scanatu' online dupa drivere bune. ![]() Nu intotdeauna ultimele drivere sunt si cele mai bune. Americanii au o vorba: If it ain't broke, don't fix it.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
sincer in viata mea nu am facut asa ceva ...dar am pustat acum 3-4 zile o problema majora...se bloca calc si de atunci am inceput sa fac tot felul de lucruri ..updatez drivere tot reinstalez win .. schimb componente si tot asa si dasta am ajuns sa fac si chestia asta cu driverele ... multumesc sa stii ca ma ajutat scnatu asta online ...aveam drivere proaste la placa video ..am pus altele si nu se mai blocheaza ..si dupa scanare a zis ca sunt ok driverele deci pana la proba contrarie os a merg ep mana scanului | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |