![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Virus sau ce poate fi?
Am o problema de cateva zile, in fereastra unor softuri, sau texte pur si simplu din My Computer>>Proprieties sau statusul de pe Yahoo Messenger, apar unele litere mai jos decat celelalte sau in loc de "l" apare ",". Am crezut ca e virus...dar am scanat cu Nod32 M-am gandit sa nu fie la placa video (am ati catalyst 6.8 instalat acum) PLS stie cineva ce este!!?? Am atasat un prim exemplu | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai cumva Bit Comet in romana ? Am citit undeva ca de la o varianta de bit comet , li se schimbau statusurile la mess , ceva de genul : sunt gay pasiv , sau gay activ , sa nu stiu ce .. s.a.m.d. Poate o fi de la aia , dar nu sunt sigur .
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Poate din cauza temei de windows ? probleme cu fonturile ? sau din cauza unui manager de fonturi ?
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Dupa ce mai scanezi odata dupa virusi si spyware... Cauta un registry cleaner (Registry Mechanic e bun) si da un scan. Era sa uit CCleaner e FREE. ![]() O solutie de ultim ceas ...ar fi sa stergi toate fonturile pe care le ai (si care te lasa WindowsXP sa le stergi) restart si apoi cureti registrul.Dupa ce ai curatat...copiezi din nou fonturile pe care le ai tu pe vreun CD sau rogi pe cineva sa-ti dea fonturile din Windowsul lui.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
incearca sa le schimbi sloturile... sa le pui invers si sa vezi daca-ti da aceeasi eroare... daca iti da aceeasi eroare inseamna ca nu sunt compatibile 100%
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Da am schmbat placutele intre ele si nu mai da eroare! mersi mult!!! Last edited by Kev; 05-09-2006 at 19:11.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |