![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Bucuresti,Pantelimon,Diham | Driver pt NVIDIA!
salut! va rog frumos vreau si eu sa stiu cel mai bun si cel mai nou driver pt placile video nvidia mx4000....lasatimi si mie un link sal downloadez va rog Si un antivirus bun as dori.....postati un link! Ms !!!!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai bine Nod32 :P
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
sunt drivere "universale" sa le zic... pentru orice tip de placa nvidia... deci o sa iti mearga... cat despre antivirus... ah well... parerile sunt impartite in o mie si una... sugestia mea e sa iei unu... il testezi... daca nu iti place altu... si tot asa... io personal ti'as sugera nav... dar din pacate la ultima versiune e cam greu sa il spargi... iar despre celelalte... nu am deloc o parere buna... doar navu mi'a pastrat mie calculatorul curat... nodu e bun la detectie... si atat... nu stie sa scoata virusii... dar in schimb blocheaza fisierele... sia sa m'am trezit io cu juma din executabilile din windowsu inacesibile si in concluzi cu windosu pe butuci... kasperski nu are idee de exclude... or smth like that... dar daca nu folosesti intentionat programe considerate virusi... e ok [io fol radmin si nu ma lasa nici mort sa il rulez]... iar momentan despre bitdefender... nu imi aduc aminte ce avea de nu mi'a placut... pe multa lume am auzit care lauda nodu... asa k na... sa zicem k ala ar fi... dar pe mine m'a facut sa reinstalez win... it's totally u'r choice...
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |