![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema cu un client de torrent , nu ma pot conecta
Am probleme cu un client de torrent , si anume FAST TORRENT , pur si simplu orice i-as face imi arata ca am porturile blocate , precizez ca nu folosesc alt firewall decat cel de windows unde i-am dat acces atat pt client cat si pt java runtime 1.5 ( necesar pt a putea rula clientul de torrent ) . Si totusi cnad testez conexiunea imi da ... NAT error CE pot sa fac, precizez ca sunt la o retea de cartier si ca am ip extern dar nu stiu ce as putea sa fac sa mearga acest client de torrent ( precizez ca nu neaparat doresc sa-l fac sa mearga pe acesta in particular , ma andesc ca daca am problema aceasta cu el ar fi la toate , de downloadat l-am luat de pe softpedia LA INTAMPLARE ! ) Precizez de asemenea ca am instalat acest client de torrent dupa o reinstalare noua de windows xp sp 2 Va multuemsc pt orice ajutor si sfat ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
BUn deci am dezinstalat fast torrent si am pus acest client insa ... aceeasi eroare , portul este INCHIS CHIAR AM SCHIMBAT SI PORTUL pe 80 , pt http, LA FEL ! deci , ce pot face ? Am dat disable la firewallul de windows, dar la fel ... deci sa inteleg ca nu ar fi problema de la firewallul acesta , oricum avea accept pt utorrent ( era bifat ) . Ce sa fac in continuare ? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
tot ce se poate de asta intreb , dar pe dc++ pot folosi optiunea ACTIV si ma gandeam ca poate merge si aici . Ideea este ca aproximativ acum vreo 3 luni s-au facut "modificari" in retea si am primit cu totii "ipuri externe" ca cica asa este "legea" . Cat ma priveste nu sunt utilizator inrait torrente, l-am mai folosit inainte pe modul passive, dar acum observ ca nu mai vrea deloc . Deci , ce solutie as avea ? Mai este si treaba ca acum 2 zile m-am intalnit cu un prieten care este si el la aceeasi treaba si a venit vorba ca a gasit o chestie pe torrent si s-o iau si eu ( ma rog mi-a dat prin dc++ ca avem server ) dar m-am gandit ca daca el poate sa intre pot si eu . Doar ca tipul nu prea le are foarte bine cu calculatoarele , iar oricum pe pasive este cam greu pe torrent ... deci ? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Eh mersi , stiu ca asa ar trebui dar e reteaua destul de mare ( vreo 700 persoana , cea mai mare din dr taberei nu o zic sa nu fac "reclama mascata " ) , trebuie sa ma duc la casierie cand platesc desi stiu ca aveau si un nr de rel cu clientii doar ca tot timpul e ocupat
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |