Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-10-2006, 00:59   #1 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Problema cu un client de torrent , nu ma pot conecta

Am probleme cu un client de torrent , si anume FAST TORRENT , pur si simplu orice i-as face imi arata ca am porturile blocate , precizez ca nu folosesc alt firewall decat cel de windows unde i-am dat acces atat pt client cat si pt java runtime 1.5 ( necesar pt a putea rula clientul de torrent ) .

Si totusi cnad testez conexiunea imi da ... NAT error

CE pot sa fac, precizez ca sunt la o retea de cartier si ca am ip extern dar nu stiu ce as putea sa fac sa mearga acest client de torrent ( precizez ca nu neaparat doresc sa-l fac sa mearga pe acesta in particular , ma andesc ca daca am problema aceasta cu el ar fi la toate , de downloadat l-am luat de pe softpedia LA INTAMPLARE ! )

Precizez de asemenea ca am instalat acest client de torrent dupa o reinstalare noua de windows xp sp 2

Va multuemsc pt orice ajutor si sfat !

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2006, 01:04   #2 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

In primul foloseste utorrent [url=http://www.utorrent.com/download.php]

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 25-10-2006, 01:26   #3 (permalink)
Registered User

sniperu's Avatar

utorrent all the way !!

sniperu is online now    Reply With Quote
Old 25-10-2006, 14:59   #4 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

BUn deci am dezinstalat fast torrent si am pus acest client insa ... aceeasi eroare , portul este INCHIS CHIAR AM SCHIMBAT SI PORTUL pe 80 , pt http, LA FEL !

deci , ce pot face ? Am dat disable la firewallul de windows, dar la fel ... deci sa inteleg ca nu ar fi problema de la firewallul acesta , oricum avea accept pt utorrent ( era bifat ) .

Ce sa fac in continuare ?

Old 25-10-2006, 15:01   #5 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Oi avea tu IP direct, dar pun pariu ca iesi printr-un proxy transparent. Deci ciuciu, nu esti conectabil.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2006, 15:09   #6 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

tot ce se poate de asta intreb , dar pe dc++ pot folosi optiunea ACTIV si ma gandeam ca poate merge si aici .

Ideea este ca aproximativ acum vreo 3 luni s-au facut "modificari" in retea si am primit cu totii "ipuri externe" ca cica asa este "legea" . Cat ma priveste nu sunt utilizator inrait torrente, l-am mai folosit inainte pe modul passive, dar acum observ ca nu mai vrea deloc . Deci , ce solutie as avea ?

Mai este si treaba ca acum 2 zile m-am intalnit cu un prieten care este si el la aceeasi treaba si a venit vorba ca a gasit o chestie pe torrent si s-o iau si eu ( ma rog mi-a dat prin dc++ ca avem server ) dar m-am gandit ca daca el poate sa intre pot si eu . Doar ca tipul nu prea le are foarte bine cu calculatoarele , iar oricum pe pasive este cam greu pe torrent ... deci ?

Old 25-10-2006, 15:40   #7 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Probabil ca pe DC stai pe huburi metropolitane si iesi direct iar pentru torrente folosesti trackere externe si iesi prin proxy.
Ask the God damn admin

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2006, 16:43   #8 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Eh mersi , stiu ca asa ar trebui dar e reteaua destul de mare ( vreo 700 persoana , cea mai mare din dr taberei nu o zic sa nu fac "reclama mascata " ) , trebuie sa ma duc la casierie cand platesc desi stiu ca aveau si un nr de rel cu clientii doar ca tot timpul e ocupat

Old 26-10-2006, 04:29   #9 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

Oricum nu e problema daca nu esti conectabil,poti dl linistit..poate doar la ratie

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 26-10-2006, 16:20   #10 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

pai pt ratie ma intereseaza

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules