![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nu e sunet si totusi se aude
Am o problema de citeva zile/saptamini dar abia azi dimineata am remarcat ca e o problema si nu un glitch de moment. La un moment dat ma dadeam pe un site si am observat ca nu aveam sunet in "filme". Ok am ignorat cioaca fara greturi dar azi dimineata am urmarit un link la google video si am remarcat cu stupoare ca in continuare nu am sunet la video. Primul lucr a fost sa verific volumul din taskbar... si ia-l de unde nu-i. M-am dus in control panel, "show icon in taskbar" e ON, volumele sint ok, si cu toate astea sunetul "nu merge" iar iconul nu vrea sa apara in taskbar sub nici o forma. Am reinstalat driverul audio (e un realtek pe o placa gigabyte, irelevant pentru ca dupa cum urmeaza e o problema pur software) fara nici un rezultat. Twistul la toata povestea si motivul pentru care am observat problema abia acum, la cine stie cit timp de la aparitie, este ca sunetul merge perfect in joace, winamp, filme si probabil orice program care foloseste directsound. De unde concluzionez ca e o problema de soft. Am verificat in loguri, nu am nici un alert semnificativ, setarile prin sounds & audio devices par sa fie cit se poate de ok. Am uninstalat placa si am lasat sa o redetecteze de citeva ori fara nici un rezultat. Idei? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am avut o problema similara cu clipurile online. Am rezolvat-o instaland K-Lite codec pack, fara codecuri, doar utilitarele printre care si Codec Tweak Tool care are o optuine de "Fix non-working system sound" dar poti incerca si celelalte fix-uri. http://download.softpedia.ro/softwar...lcodec277f.exe
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am rerstartat serviciul - nici un rezultat. Si el si dependintele lui sint pe automatic si par sa mearga bine mersi. Am uitat sa mentionez ca in dropdownurile alea care sint goale in pozele de mai sus, chiar daca setez corect placa (sau microsoft midi cacamaca unde e cazul) setarile revin la "blank" cind intru din nou in audio devices. ![]() cyfaws nu vreau sa instalez tot codec pack-ul ala. Am pe computer exact codecurile de care am nevoie si care merg de la inceputul universului fara probleme. Poti sa-mi trimiti numai cioaca aia de care ziceai? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
L-am atasat. Sper ca mege fara sa fie instalate si restul de chestii.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |